Η εντεταλμένη σύμβουλος Ευαγγελία Τσέλιου – Παναγοδήμου σε μήνυμά της για την εθελοντική συμμετοχή και προσφορά των συνδημοτών μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αναφέρει:

   «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί δομή του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Συνδημότες μας που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές ανάγκες τους, θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα από το χώρο αυτό.

  Επειδή αυτή η δομή θέλουμε να στηριχθεί  και από τον εθελοντισμό, απευθυνόμαστε σε όλους σας και παρακαλούμε θερμά να συνδράμετε την προσπάθειά μας και τον αγώνα των ανθρώπων αυτών να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους, δηλώνοντας την εθελοντική σας συμμετοχή, ως άτομα, ομάδες, σύλλογοι, φορείς ή επιχειρήσεις/εταιρείες.

Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να δηλώσετε την εθελοντική σας συμμετοχή σ’ αυτό το έργο έμπρακτης αγάπης!

Μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου και συγκεκριμένα στο τηλέφωνο 2631363425, όπου θα σας δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να δηλώσετε την συμμετοχή σας για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Το e-mail της πρόνοιας είναι:  [email protected]

  • Δήλωση συμμετοχής για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ θα βρείτε στο site του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου www.messolonghi.gov.gr
  • Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή μπορούν να συμπληρώνουν την δήλωση συμμετοχής προσερχόμενοι στην Κοινωνική Πρόνοια.
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.