Διαβάστε την ανακοίνωση:

Επιβεβαιώθηκαν οι επισημάνσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγρινίου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ότι δηλαδή δεν υπήρχε καμία διάθεση, από την πλειοψηφία του Δ.Σ. αγωνιστικών κινητοποιήσεων για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στον τομέα της δημόσιας υγείας, με κορωνίδα τα του νοσοκομείου Αγρινίου που σχεδόν υπολειτουργεί. Αντί για πρωτοβουλία συντονισμού του αγώνα, όπως ήταν  και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, η δημοτική αρχή προσκαλεί σε σύσκεψη-πασαρέλα φορέων, τους θύτες και τα θύματα αυτής της πολιτικής «για το νοσοκομείο Αγρινίου και για τις δομές υγείας στην Αιτ/νία». Σύσκεψη δηλαδή με αυτούς που εφάρμοσαν, εφαρμόζουν, στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική που μετατρέπει την υγεία σε εμπόρευμα.

Η Λαϊκή συσπείρωση Αγρινίου δεν θα συμμετέχει στο «πανηγυράκι» που στήνουν με σκοπό να σηκώσουν κουρνιαχτό απόκρυψης των προβλημάτων, των αιτιών που τα γεννούν και των υπαίτιων αυτών.

Καλούμε τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, να βγάλουν συμπεράσματα από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις που ουσιαστικά στοχεύουν στη στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής, να κάνουν υπόθεση δική τους το αίτημα για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και πρόνοια για όλο το λαό και με τα ταξικά συνδικάτα, τις ταξικές συσπειρώσεις, οργανωτές του αγώνα τους να επιβάλουν λύσεις στα προβλήματα.

Σε αυτή τη μάχη η Λαϊκή Συσπείρωση θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.