Με επιτυχία ξεκίνησε χθες Δευτέρα, 1 Αυγούστου,  το Art Garden Festival στον φιλόξενο χώρο του κήπου του Ξενία στην παραλία του Γριμπόβου στην Ναύπακτο.

Στον χώρο εκτίθενται τα έργα 28 καλλιτεχνών δημιουργώντας ένα εικαστικό μονοπάτι διαφορετικών μορφών εικαστικής έκφρασης.

Στις τρεις μέρες του φεστιβάλ, 1, 2,και 3 Αυγούστου, ο επισκέπτης, εκτός από την έκθεση έργων ζωγραφικής, κόμικ, μικτής τεχνικής, installation, flip book, ενδυματολογίας, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συναυλίες και εικαστικά δρώμενα.

groovinΧθες πρώτη βραδιά, Δευτέρα 1 Αυγούστου, το κοινό απόλαυσε τους  Groovin’ High σε ρυθμούς swing, bossa nova, waltz, bolero κ.α.  Το ρεπερτόριο της μπάντας περιλαμβάνει διασκευές κυρίως από jazz standards με αναφορές και σε άλλα σύγχρονα μουσικά ρεύματα σε ύφος πάντα gypsy jazz.

Τα μέλη:

Saxophones: Διονύσιος Μουζάκης
Manouche Guitars: Γιώργος Παπαβασιλείου – Κωνσταντίνος Γκολφινόπουλος
Double Bass: Γιώργος Κατσίκας

Φωνητικά: Εύα Λαύκα

Special guest: Μαρία Μαρκοπούλου

Σήμερα Τρίτη, 2 Αυγούστου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πρωτότυπο εικαστικό audio installation σε συνδυασμό με live painting performance. Μέσα από τις σύγχρονες πειραματικές και ορχηστρικές μουσικές συνθέσεις της Βασιλικής Παπαϊωάννου, οι μελωδίες μετατρέπονται σε χρώμα και μεταφέρονται στον καμβά από εικαστικούς καλλιτέχνες σε ένα παιχνίδι σύνδεσης μουσικής-ζωγραφικής.

papaioannouΤην Τετάρτη, 3 Αυγούστου, H συνθέτης – performerΒασιλική Παπαϊωάννου, έρχεται στο Art Garden Festival της Ναυπάκτου, για να παρουσιάσει τις μουσικές «εξομολογήσεις» της…. Μας προσκαλεί στο Confessions Live IIΙ, ένα εξομολογητικό, ακουστικό live, με original τραγούδια από το υλικό του επικείμενου προσωπικού άλμπουμ της, αλλά και αναφορές σε indie, rock, jazz, funk, blues.

Μαζί της, μοναδικοί ήχοι από κιθάρες, πλήκτρα και κρουστά, άλλοτε ατμοσφαιρικοί και αέρινοι, άλλοτε διασκεδαστικά ρυθμικοί, δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που… δε θα θέλεις μόνο να ακούσεις… αλλά να αφεθείς στο groove του… και να το ζήσεις!!

Επιμέλεια, Φωνητικά, Ακουστική κιθάρα: Βασιλική Παπαϊωάννου

 Ηλεκτρική & Ακουστική κιθάρα, Effects: Νίκος Νούλας

 Πλήκτρα: Μιχάλης Ανδρεαδάκης

 Κρουστά: Νάνσυ Αγγελάκη

Είσοδος φεστιβάλ ελεύθερη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του Δ. Ιωάννου από τη χθεσινή ημέρα.

ART FESTIVAL 2016-TELIKH AFISA

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.