ΕργατικόΔέκα συνολικά μαθητές που παρακολούθησαν μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο που εδρεύει στη Ναύπακτο κατάφεραν να εισαχθούν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχία 10 μαθητών της Γ΄ Λυκείου από το 2ο κύκλο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, οι οποίοι εισάγονται σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται στους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και βεβαίως στα ίδια τα παιδιά, τα οποία αξιοποίησαν την υποστήριξη των καθηγητών με τον καλύτερο τρόπο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχόμαστε στα παιδιά καλή πρόοδο!
Τέλος, το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ σύντομα θα ανακοινώσουν την έναρξη του 3ου Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2014-2015 παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όσους εκπαιδευτικούς ή φοιτητές επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά εκπαιδευτικό έργο στο Κοινωνικό Φροντιστήριο να το δηλώσουν στη γραμματεία του Ε.Κ.Ν.Δ.
Οι επιτυχίες αυτές ενδυναμώνουν την προσπάθεια του Ε.Κ.Ν.Δ. για πρωτοβουλίες αλληλεγγύης δίνοντας προτεραιότητα και στήριξη σε αυτούς που ανήκει το μέλλον, στη μαθητιώσα νεολαία μας«.

Share on Facebook64Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.