Διαβάστε την ανακοίνωση:

aperomo1211Μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου και τη διαδοχική ψήφιση τριών νομοσχεδίων προαπαιτούμενων μέτρων με τους εφαρμοστικούς νόμους που τα συνοδεύουν, είναι σαφές ότι η οικονομία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε υφεσιακή τροχιά και η κοινωνία στο περιθώριο των αποφάσεων.

 Η πολιτική της λιτότητας, της υπερφορολόγησης, των υπέρογκων προστίμων, της συρρίκνωσης των ΜμΕ θα εξακολουθήσει να ασκείται με την ίδια ένταση και η  διάλυση του κοινωνικού ιστού θα επιτείνεται.

Επιπλέον, η εμβάθυνση των <<πολυδιαφημισμένων>> μεταρρυθμίσεων/ απορρυθμίσεων της αγοράς θα οδηγήσει μαθηματικά στην εξαφάνιση των μικρών και πολύ Μικρών καταστημάτων και των αυτοαπασχολούμενων από τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας.

Το επόμενο διάστημα, αναμένεται να αντιμετωπίσουμε, όλοι οι Μικρομεσαίοι επαγγελματίες το μεγαλύτερο πλήγμα στο σύνολο της παραγωγικής, μεταποιητικής, εμπορικής και τουριστικής βάσης της χώρας, με δυσμενείς συνέπειες στα οικονομικά μεγέθη και με σημαντική επιδείνωση στη δυνατότητα επιβίωσης μας.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το Ασφαλιστικό,  Φορολογικό, ΕΝΦΙΑ, Κόκκινα Δάνεια, Χρηματοδότηση ΜμΕ κ.α ,να αρχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

Αντιδρώντας στις νέες δυσμενείς εξελίξεις, το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών &Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας με απόφασή του στη συνεδρίαση της 9/11/2015  και στα πλαίσια της απόφασης της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε για γενική απεργία αποφάσισε τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας μας στην απεργία της Πέμπτης 12/11/2015.

Καλούμε τα Σωματεία και τα μέλη τους να στηρίξουν ενεργά αυτόν τον δύσκολο και κρίσιμο αγώνα και σε συμπόρευση μαζί με τις άλλες κοινωνικές ομάδες, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Δημαρχείο την Πέμπτη 12/11/2015 και ώρα 10.00 π.μ ενάντια στην πολιτική της φτώχειας, της εξαθλίωσης και τον αφανισμό των μικρών επιχειρήσεων που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Για το Δ.Σ

Ο Προέδρος                                                           Ο Γραμματέας

Θέμης Δαβανέλλος                                                    Κων/νος Αναδιώτης

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.