Το Ινστιτούτο Εργασίας / Γ.Σ.Ε.Ε. και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ελληνική Οικονομία, Απασχόληση & Ανθρώπινο Δυναμικό. Δεδομένα και εναλλακτικές πολιτικές».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.45 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας.

Στην έναρξη της ημερίδας, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας  Χάρος Μένιος θα απευθύνει καλωσόρισμα, ενώ ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος Παναγιώτης και ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Καπεντζώνης Γεώργιος  θα απευθύνουν  χαιρετισμό.

Οι ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο κ. Θωμάς Φίλιππος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ, ο κ. Αργείτης Γιώργος, επιστημονικός διευθυντής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και ο κ. Γούλας Χρήστος, διευθυντής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης 2015 του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για την Ελληνική Οικονομία και την Απασχόληση.

Επίσης, θα παρουσιαστούν οι στρατηγικές παρεμβάσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για την απασχόληση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Τέλος, θα παρουσιαστούν οι εναλλακτικές προτάσεις της ΓΣΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης και την ανάσχεση της διογκούμενης ανεργίας στην Ελλάδα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση. Η συνεδριακή εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε εργαζόμενους που συμμετείχαν σε προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.