Στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου αποφασίστηκε η συμμετοχή των μελών του στην Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης των Δημαρχείων της χώρας. Έτσι λοιπόν, αυτή την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 13:00 οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε κατάληψη των Δημαρχείων Ναυπακτίας και Δωρίδας. Επίσης, θα συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων:

 

Ναύπακτος 2-11-2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας & Δωρίδας που πραγματοποιήθηκε στις 30-10-2015, αποφασίστηκε ομόφωνα:
1. Η συμμετοχή στην Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης ΟΛΩΝ των Δημαρχείων αλλά και άλλων υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. (Γκαράζ, Κ.Α.Π.Η., Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π.) – όπως αυτή χαρακτηρίστηκε με Απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ – την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και που θα λάβει χώρα από τις 10.00 το πρωί έως τις 01.00 το μεσημέρι, με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ των Δημαρχείων ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ και με την συμμετοχή ΟΛΩΝ των Εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων και των Εργαζομένων σε άλλες υπηρεσίες των ΟΤΑ (Κ.Α.Π.Η, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π.).
2. Η μαζική συμμετοχή στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015.
3. Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε μορφή κινητοποιήσεων εξαγγείλει το επόμενο διάστημα η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η συμμετοχή ΟΛΩΝ κρίνεται ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                       Ο Γραμματέας

Νταουσάνη Βασιλική       Πλούμης Χαράλαμπος

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.