Την πρόθεση του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ στο επικείμενο συνέδριο επανίδρυσης της Οργάνωσης γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Αθανάσιος Βαμβίνης*.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει τη σημασία που έχει η ΟΝΝΕΔ να βγει πιο δυνατή και ενωμένη από τη διαδικασία επανίδρυσης και να αποτελέσει το βασικό πυλώνα πολιτικής δράσης στην κοινωνία και στοχευμένης αντίδρασης απέναντι στην αξιακή ισοπέδωση που, όπως υποστηρίζει, προκαλεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση παρακάτω:

«Στη ζωή μου έμαθα να παίρνω αποφάσεις και με μυαλό και με καρδιά. Μετά από την απόφαση του προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσουμε στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ θα θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της οργάνωσης για να συνεισφέρω καίρια και καταλυτικά να παραμείνει η ΟΝΝΕΔ ενωμένη, να δυναμώσει ακόμη περισσότερο και να γίνει βασικός πυλώνας πολιτικής διαπαιδαγώγησης και έντονης πολιτικής δράσης.

»Αν και η οργάνωση περνά περίοδο εσωστρέφειας και επαναπροσδιορισμού της πολιτικής της ιδιοπροσωπίας, στην προσπάθεια ανασυγκρότησης πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Είναι αναγκαίο αυτή η εσωστρέφεια να μετατραπεί γρήγορα σε εξωστρέφεια και πολιτική δράση στην κοινωνία.

»Πόλοι και αντικρουόμενες απόψεις είναι υγιές να υπάρχουν στην οργάνωσή μας, όπως συμβαίνει σε κάθε ζωντανό οργανισμό. Είναι απαραίτητο όμως αυτές να τελειώσουν με το συνέδριο επανίδρυσής της και να επικεντρώσουμε την πολιτική μας στρατηγική απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση των ατάκτων, η οποία οδηγεί τη χώρα στην αξιακή ισοπέδωση και στον πάτο της οικονομικής εξαθλίωσης.

»Με δεδομένο ότι όλες οι διαδικασίες θα κινηθούν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Διοικούσας Επιτροπής καλώ όλες τις νέες και τους νέους, φίλες και φίλους της οργάνωσής μας να συμμετέχουν στην ηλεκτρονική διαδικασία εγγραφής μελών και ανάδειξης συνέδρων. Να συμμετέχουν ενεργά και να παρασύρουν στη συμμετοχή κι άλλες φίλες και φίλους για να δοθεί έτσι μία κινηματική μορφή στη διαδικασία επανίδρυσης της ιστορικής μας οργάνωσης.

»Είναι ιστορική η ανάγκη να είμαστε ενωμένοι, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα μας».
* Ο Αθανάσιος Βαμβίνης είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ, εργάζεται στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης και είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με MSc στην «Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Έργων»

 
 

πηγή: voria.gr

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.