Διαβάστε την ανακοίνωση – απάντηση του Δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Ναυπακτίας, σχετικά με την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ..

Σαν Δήμαρχος και σαν Δημοτική Αρχή, έχουμε επιλέξει τον δρόμο της συνεργασίας με τους υπαλλήλους του Δήμου, γιατί θεωρούμε ότι έτσι  ο Δήμος είναι αποτελεσματικός και ωφελούνται τελικά οι δημότες.

Η τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. είναι για μας μια ευκαιρία, ώστε να αντιμετωπισθούν οι διαπιστωμένες από το παρελθόν  δυσλειτουργίες του Δήμου.

Για παράδειγμα, η δημιουργία νέων τμημάτων (στο σχέδιο πόλης, στο πράσινο και στο κυκλοφοριακό) στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Επειδή  η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν διεκδικεί το αλάθητο, επί έξι μήνες, από τον Ιανουάριο του 2016, συζητήσαμε και καταθέσαμε την πρότασή μας στους υπηρεσιακούς παράγοντες και το Σύλλογο των εργαζομένων Ο.Τ.Α.

Ακούσαμε τις απόψεις τους, κάποιες από αυτές έγιναν αποδεκτές, ακόμη και την ύστατη ώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτή η Δημοτική Αρχή, είναι και θα είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες που καταλήγουν να εξυπηρετούν την πόλη και τους πολίτες.

Αυτή η Δημοτική Αρχή, είναι αποφασισμένη να φέρει αποτέλεσμα και γι αυτό θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους υπαλλήλους που θέλουν να δουλέψουν για το καλό του Δήμου.

Στην πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων Ο.Τ.Α. δεν αποτυπώνεται κλίμα συνεργασίας, θεωρούμε όμως ότι αυτή  η τακτική δεν εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων ούτε διαφυλάσσει το καλώς εννοούμενο συμφέρον των εργαζομένων  και δεν προωθεί το καλό της πόλης.

Όσο για το ύφος της ανακοίνωσης ελπίζουμε ότι εκφράζει μόνο τους συντάκτες της.

Γι΄ αυτό και την προσπερνάμε, συνεχίζοντας την δουλειά μας. Δεν ξεχωρίζουμε ούτε τους υπαλλήλους ούτε τους δημότες σε «δικά μας παιδιά» και αντιπάλους. Αυτές οι πρακτικές και το κλίμα αντιπαλότητας έχουν καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν και δεν είμαστε διατεθειμένοι να τις νεκραναστήσουμε.

Ο Δήμαρχος

Παναγιώτης Λουκόπουλος

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.