Ο Υφυπουργός Επικρατείας κ. Τέρενς Κουϊκ θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο LEPANTO περιοχή Γρίμποβο Ναυπάκτου.Με την παρουσία του Υφυπουργού Επικρατείας  θα ξεκινήσουν οι τριήμερες εργασίες του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ που περιλαμβάνει έκθεση επιχειρήσεων, φορέων, συλλόγων, παραγωγών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και παράλληλα θα διοργανωθούν 20 διαφορετικές θεματικές ενότητες για τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας  με περισσότερους απο 45 εισηγητές, καθηγητές πανεπιστημίου, επιχειρηματίες, στελέχη της αγοράς , δημάρχους, βουλευτές και παραγωγούς.
Το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είναι γεγονός για την ευρύτερη περιοχή και στόχο έχει να αναδείξει τη Ναυπακτία και να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κάνουν γνωστά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Στην συνεδριακή του μορφή μέσα απο το πρόγραμμα 20 εκδηλώσεων θα συζητηθούν και παρουσιαστούν σειρά ζητημάτων που αφορούν το τόπο και θα προταθούν λύσεις που μπορεί με την κατάλληλη αξιοποίηση και συνεργασία να οδηγήσουν την Ναυπακτία σε υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης.
Η παρουσία του Υφυπουργού Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ στο FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είναι πολύ σημαντική για την διοργάνωση αλλά και για την περιοχή της Ναυπακτίας αφού θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει και ακούσει τις απόψεις, θέσεις των θεσμικών και μη φορέων της περιοχης.
Share on Facebook9Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.