Εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποίησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Όπως επισημάνθηκε «κατά τη σχολική χρονιά που έληξε πραγματοποιήθηκαν συνολικά πάνω από 2.000 ώρες μαθημάτων Φιλολογικών, Φυσικής, Μαθηματικών, Αγγλικών κ.ά., όπου παρακολούθησαν συνολικά 85 μαθητές μέσης εκπαίδευσης με την εθελοντική προσφορά 30 καθηγητών.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι με τη στάση και τις πράξεις τους αποδεικνύουν ότι η αλληλεγγύη είναι η απάντηση στους δύσκολους καιρούς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκε το μήνυμα της Προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, κας Ιωάννας Καρανδινάκη, η οποία έχει σταθεί πολύτιμη αρωγός στις προσπάθειες μας από την πρώτη στιγμή. Η Πρόεδρος αναγνώρισε ότι το ΕΚΝΔ και το παράρτημα της ΕΕΚΕ Ν&Δ έχουν την μεγαλύτερη ενεργοποίηση σε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης πανελλαδικά και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις».

Τέλος, δόθηκαν στους καθηγητές οι βεβαιώσεις διδασκαλίας για την εθελοντική διδασκαλία που παρείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Η Νατάσα η γυναικα του Δουρου κανει μαθημα στο εργατικο κεντρο;

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.