Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας, στα πλαίσια του γενικού σχεδιασμού μιας αναβαθμισμένης στρατηγικής προβολής της πόλης, θα αναπτύξει ψηφιακή εφαρμογή για κινητές συσκευές(mobile phones Android &iOS) με στόχο την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά και την εξυπηρέτηση των δημοτών και επισκεπτών της πόλης μας, σε ότι αφορά πληροφορίες περιήγησης, φιλοξενίας, εστίασης, ψυχαγωγίας και άλλων υπηρεσιών και επιχειρήσεων.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί τους επαγγελματίες της πόλης να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση.

  Για τη δημιουργία του ψηφιακού οδηγού πόλης, χρειάζεται η βοήθεια σας. Σε αυτή την κατεύθυνση, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη φόρμα, για τη συμπλήρωση των περιγραφικών στοιχείων της επιχείρησης σας. Τη φόρμα μπορείτε να  βρείτε στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Αθηνών 26, 2ος όροφος) και στο τηλέφωνο 26340 26770 ή στο email οmospondia.nafpaktou@gmail.com.

  Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα οφέλη της εφαρμογής και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου, γι αυτό παρακαλούμε να επικοινωνήσετε το συντομότερο για την προβολή και διαφήμιση της επιχείρησης σας.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γραμματέας

    Θέμης Δαβανέλλος                                        Κων/νος Αναδιώτης

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.