Ξεκίνησαν την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου τα μαθήματα του Α’ εξαμήνου του 3ου κύκλου και του Γ’ εξαμήνου του 2ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Τεχνολογίες και Συστήματα Ευρυζωνικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών», που προσφέρεται από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (http://www.msc.cied.teiwest.gr) παρέχει μία υψηλού επιπέδου μετεκπαίδευση τόσο σε θεωρητικό όσο και σε εργαστηριακό επίπεδο, σε εξειδικευμένα αντικείμενα τα οποία αφορούν στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, ολοκλήρωση και έλεγχο σύγχρονων και μελλοντικών ευρυζωνικών εφαρμογών και υπηρεσιών και ειδικότερα στους τομείς των:

  • Τεχνολογιών Internet Επόμενης γενιάς
  • Ευρυζωνικών Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων
  • Ευρυζωνικών Υπηρεσιών και Εφαρμογών
  • Τεχνολογιών Υλικού και Λογισμικού για τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα.

Οι διαλέξεις και οι εργαστηριακές ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν από καθηγητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., από προσκεκλημένους καθηγητές άλλων ΤΕΙ και Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και από εξειδικευμένα στελέχη εταιριών. Τα βιογραφικά σημειώματα των διδασκόντων είναι διαθέσιμα στο http://www.msc.cied.teiwest.gr/msc/index.php/lectures.

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση επίσημου και αναγνωρισμένου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) σε  «Τεχνολογίες και Συστήματα Ευρυζωνικών εφαρμογών και υπηρεσιών (Technologies and Infrastructures for Broadband Applications and Services».

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.