Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από την ημέρα του ξαφνικού θανάτου του πρώην Διευθυντή της ΔΟΥ Ναυπάκτου, επί σειρά ετών Αντιδημάρχου και Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου, Γιάννη Παπαδούλα.

Η είδηση της τραγικής απώλειας το απόγευμα της 1ης Οκτωβρίου 2015, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους πολυαγαπημένους φίλους του και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Στα 64 χρόνια της ζωής του, ο Γιάννης Παπαδούλας κατάφερε να αφήσει το δικό του στίγμα στην τοπική κοινωνία. Να αγαπηθεί και να εκτιμηθεί ως προσωπικότητα και παρουσία, ακόμη και από τους ανθρώπους που διαφωνούσαν μαζί του, κυρίως πολιτικά, μιας και αυτό ήταν το μεράκι του και η μεγάλη του αδυναμία, η πολιτική. Κατάφερε να προσφέρει και να παραμείνει δραστήριος έως την τελευταία στιγμή. Δυναμικός χαρακτήρας, με ευαισθησίες, διακρινόταν κυρίως για το χιούμορ του. Έτσι τον θυμούνται οι φίλοι, έτσι και η οικογένειά του.

Ένα χρόνο μετά, η έντονη παρουσία του είναι ακόμη αισθητή μέσα από τη σκληρή απουσία του. Μπορεί να μην είναι πλέον μαζί μας, αλλά η έντονη προσωπικότητά του μνημονεύεται κάθε τόσο, αφήνοντας την αίσθηση σε όλους πως βρίσκεται ακόμη κοντά μας.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Μεγάλη απώλεια! Ο τόπος είναι φτωχότερος χωρίς αυτός.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.