spo-volley-efivoi-nafpaktosΟ Δήμος Ναυπακτίας, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.) και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν την Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Εφήβων 2015-2016, στη Ναύπακτο το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου ενώ για τρεις ημέρες αναμένονται στη Ναύπακτο περισσότεροι από 300 φίλοι του βόλεϊ και γενικότερα του αθλητισμού.

Στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου αντί της Ναυπάκτου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο για το βόλεϊ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Θα διοργανωθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2015-2016 σαν μια ακόμα ενέργεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για την ανάπτυξη του βόλεϊ και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής. Το Σεμινάριο διεξάγεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) και την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Το κύριο θέμα του Σεμιναρίου είναι «Το βόλεϊ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (παιγνιώδεις μέθοδοι διδασκαλίας) και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση (οργάνωση σχολικών ομάδων)». Εισηγητής θα είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής παίδων-εφήβων και Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Ζαλμάς. Η έναρξη του Σεμιναρίου θα είναι στις 11.30’ της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Αντιρρίου και οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας. Το Σεμινάριο είναι ανοικτό και σε Προπονητές Βόλεϊ Αναπτυξιακών Ηλικιών οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με email στο Τμήμα Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ ([email protected]).

Θα ακολουθήσουν το Σάββατο 5 Μαρτίου οι ημιτελικοί αγώνες και συγκεκριμένα στις 16.00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Πήγασο Πολίχνης και τον Πανερυθραϊκό ενώ στις 18.00 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Ε.Α. Πατρών.

Ο μικρός τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 ώρα 13:30,θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός στις 15:30 και η τελετή βράβευσης των νικητών.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του βόλεϊ ειδικότερα και αναμένεται πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδίδονται διαδικτυακώς σε livestreaming.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.