Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το “AHEPA CUP 2015” Beach volleyball tournament.

Οι εγκαταστάσεις διεξαγωγής των αγώνων στο αλσύλλιο του Γριμπόβου είναι έτοιμες, ενώ το τοπικό τμήμα AHEPA σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου ρυθμίζουν τις τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες.

 Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες δηλώσεις συμμετοχής, ενώ αναμένονται σημαντικές και δυνατές ομάδες από την ευρύτερη περιοχή Ναυπακτίας-Αχαϊας αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες. Έτσι, παρά το μπαράζ ακυρώσεων διαφόρων τουρνουά beach volley ανά την Ελλάδα, το τουρνουά της Ναυπάκτου προχωράει κανονικά, ενώ προμηνύεται να είναι συναρπαστικό και με πλούσιο θέαμα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6972090641 (Ντίνος) καθώς και στο http://ahepacup.blogspot.gr μέχρι την Τετάρτη 22 Ιουλίου.

Το τουρνουά θα τιμήσουν με την παρουσία τους υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της AHEPA Ελλάδος και Ευρώπης, καθώς θα είναι παρόντες ο κυβερνήτης AHEPA Ευρώπης κ Παπαδόπουλος, ο κυβερνήτης AHEPA Ελλάδος κ Πλοκαμάκης καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. της AHEPA- Περιφέρεια Ελλάδος. Την ημέρα των τελικών Κυριακή 26 Ιουλίου το πρωί έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του Δ.Σ., ενώ το απόγευμα οι AHEPANS θα απονείμουν τα βραβεία και το χρηματικό έπαθλο στους νικητές.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.