Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου στη Ναύπακτο το 3ο Τουρνουά Beach Tennis με διοργανωτή για μία ακόμα χρονιά την Ομόνοια Ναυπάκτου.

Η διοργάνωση που έφερε κόσμο εκτός από τη Ναύπακτο και από τη γειτονική Πάτρα ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου με τις ομάδες να είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους και κορυφώθηκε με τους αγώνες νοκ άουτ της Κυριακής. Πραγματοποιήθηκαν όμορφα και δυνατά παιχνίδια με τον καιρό να είναι αυτή τη φορά σύμμαχος των διοργανωτών. Μετά από δύο ημέρες αγώνων τελικά στον Μεγάλο τελικό της Κυριακής κατάφεραν να φτάσουν δύο ομάδες από την Πάτρα, με εμπειρίες ετών από πολλά τουρνουά beach tennis. Έτσι οι Μπονέλης-Μπουντουλας κατάφεραν με 2-0 να νικήσουν τους Δεμάρη-Βάρη και να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο. Νωρίτερα στον τελικό της παρηγορίας οι Σχίζα-Τσακανίκας χρειάστηκαν το επιπλέον σετ για να κάνουν την ανατροπή και να επικρατήσουν με 2-1 σετ (4-6, 6-1, 6-4) των Κατσιγιάννη-Στάικου και να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο.

Οι ομάδες που συμμετείχαν έδειξαν ικανοποιημένες από την όλη διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Αυτό ήταν το τελευταίο τουρνουά που διοργάνωσε η Ομόνοια Ναυπάκτου για το φετινό καλοκαίρι κλείνοντας ένα καλοκαίρι με πολλή αγωνιστική δράση που έφερε στα γήπεδα του Αλσυλλίου στην παραλία του Γριμπόβου πάρα πολύ κόσμο δείχνοντας για μια ακόμα χρονιά πως είναι ανάγκη πλέον ο χώρος των γηπέδων να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ώστε να μπορέσει το Αλσύλλιο να γίνει ένα αθλητικό πάρκο, που θα συγκεντρώνει ακόμα περισσότερους νέους της ευρύτερης περιοχής τα καλοκαίρια.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.