Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιουλίου Συναδινού στη Ναύπακτο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των αθλητικών φορέων της περιοχής, το απόγευμα της Δευτέρας. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου, ενώ τονίστηκαν οι προσπάθειες που γίνονται προς την κατεύθυνση της βελτίωσής τους από τη Διοίκηση το τελευταίο διάστημα.

TsoukalasΑπό την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα και δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς έκανε λόγο για τις προσπάθειες του νυν προέδρου του Σταδίου, Γιώργου Αλεξόπουλου και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σχετικά με την πλήρη αδειοδότηση του Σταδίου, τη νομιμοποίηση του κτηρίου, την εξασφάλιση πιστοποιητικού πυρασφάλειας, τη λειτουργία ιατρείου, τη συντήρηση χλοοτάπητα σε ετήσια βάση, την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την τοποθέτηση νέων μηχανημάτων εκγύμνασης.

Παράλληλα, ο κ.Τσουκαλάς αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ταρτάν στο Στάδιο, χαρακτηρίζοντάς την ως «επιτακτική«, κάτι με το οποίο συμφώνησε το σύνολο των παριστάμενων φορέων. Όπως είπε ο ίδιος «πλέον ολοκληρώνεται ένα στάδιο που θα μπορεί να φιλοξενεί πανελλήνιους αγώνες, όλων των αθλημάτων και να συμπεριληφθεί στα δέκα καλύτερα στάδια της χώρας. Όλο αυτό εντάσσεται στο όραμα που έχουμε όλοι μας για αυτό το στολίδι της πόλης μας και μην ξεχνάμε πως έτσι αποτίουμε φόρο τιμής στο μεγάλο δωρητή και ευεργέτη μας Δημήτριο Παπαχαραλάμπους. Με αυτή μας τη στάση και προσπάθεια παραδειγματίζουμε και τις επόμενες γενιές«.

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.