Ήττα για το παιδικό του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου

Την ήττα γνώρισε, την Κυριακή, το παιδικό του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου στην Λευκάδα από την Δόξα Λευκάδος, η οποία είναι το φαβορί του ομίλου για την πρώτη θέση. Η ανωτερότητα της Δόξας Λευκάδος φάνηκε από την αρχή καθώς από το 1ο 10λεπτο πήρε μια διαφορά 12 πόντων, με σκορ 27-15. Τα παιδιά του Π.Α.Σ προσπάθησαν να βελτιώσουν την άμυνά τους και το κατάφεραν στο 2ο 10λεπτο με αποτέλεσμα ημιχρόνου 41-24. Στο 2ο ημίχρονο τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θ. έδωσαν μάχες αμυντικά και προσπάθησαν να παίξουν πιο ελεύθερα αλλά η ήττα ήρθε φυσιολογικά από μια καλύτερη ομάδα με τελικό σκορ 77-53. Παρά την ήττα η προσπάθεια των παιδιών κρίνεται ικανοποιητική και η προσοχή όλων στρέφεται τώρα στον αγώνα την επόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Πήγασο Αγρινίου.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΦΑΣΗΣ 21/02/2016

Α.Ε. ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ  – Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: 77 – 53

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.): Στυλιαράς Χρ., Καμπάς Η. 11(1), Μόραλης Μ., Κανέλλος Β.,Παπαγεωργακόπουλος Μ., Μπανιάς Δ. 5(1), Παγούρας Ελ. 2, Πολύχρονος Π. 35, Τριβήλος Απ., Λυμπέρης Β., Τσαρούχης Κ., Λαγαρός Γ.

ΜΙΝΙ Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Το Σάββατο στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο η ομάδα του Π.Α.Σ. υποδέχθηκε την ομάδα του Αίολου Αστακού στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα μίνι. Οι νεαροί αθλητές του Π.Α.Σ. από την αρχή έπαιξαν όμορφο και ελεύθερο μπάσκετ με γρήγορο ρυθμό και καλή άμυνα. Από το 1ο ημίχρονο η ομάδα του Π.Α.Σ. πήρε μια διαφορά 13 πόντων με σκορ 32-19. Στο 2ο ημίχρονο η διαφορά έφτασε και στους 22 πόντους αλλά κάποια λάθη από απειρία των παιδιών έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Αστακού να μειώσει με τελικό σκορ 57-41. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν στους αρκετούς θεατές που ήρθαν στο γήπεδο.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20/02/2016

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: 57-41

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Σταυρόπουλος – Ζησιμόπουλος): Ντάλλας Φ. 3(1), Κουτσογιάννης Ι. 6, Κουτσογιάννης Χρ. 4, Γαιτάνης Φ., Παγούρας Ι., Φούντας Φ. 2, Σταμάτης Π. 2, Γκερς Στ. 9(1), Στυλιαράς Σ. 3, Τσάτσος Γ. 5, Ζαμπάρας Δ. 15, Μαντζαρίνης Αν. 8.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.