Για δεύτερη φορά η Ναυπακτία θα έχει την δική της συμμετοχή και εκπροσώπηση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη με καταγωγή από τον Πλάτανο Ναυπακτίας θα αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας τον προσεχή Αύγουστο.

Στούς Ολυμπιακούς Αγώνες στό Λονδίνο η Ευαγγελία κατέλαβε τήν 8η θέση.

Με πανηγυρικό τρόπο σφράγισαν τα γλυκά κορίτσια της Ελλάδας την πρόκριση του ελληνικού Ντουέτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας τον προσεχή Αύγουστο.
Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, που αγωνίστηκαν σήμερα στο Ελεύθερο Ντουέτο, στον Α’ γύρο του Προολυμπιακού μίτιγκ (που αποτελεί και test event) στο Ρίο ντε Τζανέιρο, πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Εκτελώντας πολύ όμορφα το πρόγραμμά τους, που ήταν βασισμένο στη χορογραφία «Κατάσκοποι» της ομοσπονδιακής τεχνικού Μαρίας Θηβαίου, κατέκτησαν την 4η θέση βαθμολογούμενες με 87,0000 β.
Έτσι, σε συνδυασμό και με τη  εμφάνιση στο Τεχνικό πρόγραμμα (των Πλατανιώτη – Κουτίδη), το ελληνικό Ντουέτο κατακτά την 4η θέση στο Προολυμπιακό με συνολική βαθμολογία 171,2629 β. και παίρνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς (προκρίνονται μετά τον Α’ γύρο τα 12 πρώτα ζευγάρια

 http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest6-610x400.jpg

Η αποστολή εξετελέσθη και με το παραπάνω για το ελληνικό Ντουέτο στο Προολυμπιακό μίτινγκ (που ήταν και test event) στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Τα όμορφα κορίτσια μας, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Κουτίδη, υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών τεχνικών Ναταλίας Τσερνέτσκα και Μαρίας Θηβαίου, πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Αυγούστου, από τον Α’ γύρο, και εκτέλεσαν με εντυπωσιακό τρόπο τα προγράμματά τους σε Τεχνικό (Πλατανιώτη / Κουτίδη) και Ελεύθερο (Πλατανιώτη / Παπάζογλου) γεμίζοντάς μας με πολλές προσδοκίες για διάκριση στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη το καλοκαίρι στο Ρίο. Προηγείται φυσικά η προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου τον Μάιο.

Στις δηλώσεις τους, μετά τον αγώνα, τα κορίτσια μας, που ανήκουν και στον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς και η ομοσπονδιακή τεχνικός Μαρία Θηβαίου μας τόνισαν:

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα. Πήγαμε πολύ καλά και στα δύο προγράμματα (σε Τεχνικό και Ελεύθερο Ντουέτο) και είμαστε χαρούμενες που θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς. Και τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία για τον επόμενο στόχο μας,που προηγείται του Ρίο, και είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Λονδίνο!”.

Η Εβελίνα Παπάζογλου: “Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία! Δεν είχαμε άγχος και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες σ’ αυτό που έπρεπε να κάνουμε! Δηλαδή, να εκτελέσουμε όσο καλύτερα γινόταν το πρόγραμμα μας. Τα καταφέραμε! Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, αφού μας περιμένουν οι επόμενοι στόχοι μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς και τις καλές μας εμφανίσεις και αυτό ανεβάζει την ψυχολογία μας για τη συνέχεια”.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Μαρία Θηβαίου: “Είμαστε ικανοποιημένες και με το παραπάνω με την τετάρτη θέση στο Προλυμπιακό, αλλά και από πλευράς απόδοσης των αθλητριών, οι οποίες εκτέλεσαν τα προγράμματα με μεγάλη επιτυχία. Για τα προγράμματά μας που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, δεχτήκαμε πολύ θετικά σχόλια. Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία και από την άποψη ότι δεν είχαμε δικό μας κριτή (από την Ελλάδα) σε αυτούς τους αγώνες, ενώ όλες οι μεγάλες αντίπαλοι είχαν”.

Βέβαια για το Δήμο Ναυπακτίας όλες αυτές οι μεγάλες διακρίσεις σε Πανελλήνιο, σε Ευρωπαϊκό και σε Παγκόσμιο επίπεδο μιας συνδημότισσας δεν έχουν και μεγάλη αξία.

Εμείς μαζί με όλους τους Αιτωλοακαρνάνες ,όλους τους Ναυπάκτιους και όλους τους Έλληνες θα της ευχηθούμε η επισκεψή της το καλοκαίρι στα πάτρια να συνοδεύεται και από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο

Μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αποστολή στο Ρίο

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest4.jpg

Οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Ναταλία Τσερνέσκα και Μαρία Θηβαίου την ώρα του αγώνα

ntouetriotest20

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest8.jpg

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest15.jpg

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest14.jpg

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest12.jpg

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest17.jpg

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest10.jpg

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest21.jpg

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest19.jpg

http://www.skatharia.gr/wp-content/uploads/2016/03/ntouetriotest22-300x225.jpg

πηγή: e-nafpaktia.com
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.