Σε εξ αναβολής παιχνίδι γα το πρωτάθλημα των κορασίδων ο ΠΑΣ Ναυπάκτου νίκησε την Ομόνοια με 3-0 σετ ολοκληρώνοντας έτσι και οι δύο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά. Στα τμήματα των υποδομών των δύο συλλόγων βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωτάθλημα των παγκορασίδων που θα ολοκληρωθεί μάσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Καλύτερη η ομάδα του ΠΑΣ, παρότι είχε ελλείψεις σε βασικές παίκτριές του, επέβαλε το δικό του παιχνίδι από την αρχή. Πολύ καλή απόδοση είχαν οι μικρές της Ομόνοιας, που αν και ο αγώνας ήταν κορασίδων ηλικιακά ήταν όλες παγκορασίδες, σε ένα από τα καλύτερά τους παιχνίδια παρουσίασαν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και θα μπορούσαν να έχουν πάρει το πρώτο τους σετ αν ήταν πιο ψύχραιμες στους τελευταίους κρίσιμους πόντους. Το κλίμα στο κλειστό της Ναυπάκτου ήταν από την αρχή ευχάριστο και όλα τα παιδιά, νικητές και χαμένοι, έδειξαν να διασκεδάζουν με το παιχνίδι, που είναι και το βασικό ζητούμενο σε αυτές τις ηλικίες.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βαγγέλης Κοντομάνης): Τσαμπά, Μίχου Αμ., Καλουδιώτη, Σίνη, Κομάνι, Δούνη, Κομνηνού-Κυρίτση, Κομπούρα, Κορκοντζέλου.

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Φανή Αρβανίτη): Διονυσοπούλου, Βλαχογιάννη, Χοχτούλα, Ντέτσικα, Γούλα, Δημοπούλου, Θεοδωροπούλου, Παπαγεωργακοπούλου, Δημητροπούλου, Παπακωστοπούλου, Νικοπούλου, Καμουτσή.

Είχε προηγηθεί για την Ομόνοια ένα κακό σε απόδοση παιχνίδι απέναντι στον Αίολο Πάτρας. Στο παιχνίδι που έγινε στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ρίου οι μικρές του Βαγγέλη Κοντομάνη δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των αντιπάλων, έκανα πολλά λάθη και ηττήθηκαν με σχετική ευκολία. Στο παιχνίδι αυτό για την Ομόνοια συμμετείχαν οι Δούνη, Κομάνι, Κορκοντζέλου, Τσαμπά, Κομπούρα, Μίχου Αμ., Καλουδιώτη, Κομνηνού-Κυρίτση, Κατσαρού, Μίχου Αικ., Σίνη, Χουλιάρα, Γεωργακοπούλου.

Share on Facebook4Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.