Συνεχίζονται οι δηλώσεις για το «3on3 basket», που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουλίου στη Ναύπακτο, στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου- Λυκείου. Ήδη οι πρώτες ομάδες έχουν πάρει θέση στον πίνακα της διοργάνωσης και περιμένουν τις υπόλοιπες. Μικροί και μεγάλοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την ημέρα της διοργάνωσης. Οι μάχες όπως όλα δείχνουν θα είναι σκληρές.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα! 

Καλούνται λοιπόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή με την επισυναπτόμενη αίτηση έως και την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 24:00, στο e-mail: 3on3nafpaktos@gmail.com  και στο κτίριο του Δημαρχείου (οδός Τζαβέλα) στην υπάλληλο κ. Σίσσυ Υφαντή 2634360102. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977413057 (Γιώργος Σταθάτος). Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 5,00 ευρώ. Τα χρήματα θα αποδίδονται στον Σύλλογο ΠΑΣ Ναυπάκτου για την κάλυψη εξόδων διαιτησίας-γραμματείας και αθλητικού υλικού.

Το «3on3 basket»  διοργανώνεται από το Δήμος Ναυπακτίας, και ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της καμπάνιας του «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει». Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου, σε ένα νέο αναβαθμισμένο πνεύμονα άθλησης που απέκτησε η πόλη της Ναυπάκτου.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα… δηλώστε κι εσείς «ΠαίΖΩ στην πόλη μου… και μου αρέσει».

Ναύπακτος 2016… αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε την ομορφιά της!

3on3naf

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.