Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας θα προσφέρει στους μαθητές των δημοτικών σχολείων και των γυμνασίων ο Ναυπακτιακός Αστέρα με στόχο οι μικροί φίλαθλοι να έρθουν πιο κοντά όχι μόνο στο αγαπημένο άθλημα του ποδοσφαίρου, αλλά και στην αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του Ναυπακτιακού Αστέρα:

Η Διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ποδόσφαιρο ανακοινώνει πως και φέτος θα διανύμει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε όλα τα δημοτικά και τα γυμνάσια της περιοχής μας. Η πρωτοβουλία αυατή αποατελεί ένα ακόμη βήμα για να έρθουν οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου της πόλης μας πιο κοντά στο αγαπημένο τους άθλημα.

Υπενθυμίζεται επίσης από φέτος πως ένα ακόμη αίτημα της τοπικής κοινωνίας  γίνεται πραγματικότητα καθώς ξεκινούν μετά από πολλά χρόνια οι Ακαδημίες του Ναυπακτιακού Αστέρα. Πολλά παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί και σε λίγο καιρό θα αγωνίζονται στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο και τα αντίστοιχα Πρωταθλήματα Παίδων και Προπαίδων που διοργανώνει η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας,  φορώντας την αγαπημένη φανέλα και το αστέρι στο στήθος

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.