Ο Δημήτρης Θεοδοσίου προετοιμάζει από κάθε πλευρά το Ναυπακτιακό Αστέρα για το τελευταίο και καθοριστικό ματς της σεζόν, το οποίο θα κρίνει αν θα είναι απόλυτα επιτυχημένη και το μέτρο είναι ένα: η άνοδος στην Γ΄Εθνική. Ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών, που ζητούμενο είναι αποκλειστικά η νίκη, θα υπολογίζεται και ο  Αυγερινός Δημητρακόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Άρτας.

Στον αντίποδα Ανδριτσόπουλος και Καραγιάννης  δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και κάνουν  θεραπεία  ενώ προπονήθηκε κανονικά ο στρατευμένος Θεοχάρης. Ο Θεοδοσίου περιμένει ότι οι φιλοξενούμενοι που εξυπηρετούνται και με την ισοπαλία θα διαφυλάξουν πρωτίστως την άμυνά τους και γι’ αυτό δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του τεχνική και  ειδική τακτική σε μικρούς  χώρους και παράλληλα τελειώματα φάσεων ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο όποιες ευκαιρίες δημιουργηθούν, αφού το «κλειδί» για την ομάδα της Ναυπάκτου θα είναι να καταφέρει να σκοράρει.

Η Αμβρακία Κωστακιών δεν έχει απουσίες, έχει όμως το βάρος της ήττας στην Ιτέα ενώ όλοι στην Αρτινή  ομάδα πίστευαν ότι θα πανηγυρίσουν την άνοδο από την προηγούμενη Αγωνιστική. Ήταν δε η πρώτη ήττα σε επίπεδο πρωταθλήματος και μπαράζ, παράμετρο που προσπαθεί να διαχειριστεί ο Δημήτρης Μπαλάφας.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του Συνδέσμου Αρκαδίας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης στη Ναύπακτο και βοηθοί του ορίστηκαν οι Δημήτρης Βεργέτης με τον  Ανδρέα Χαραλαμπόπουλο  επίσης της  ΕΠΣ  Αρκαδίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ανδρέας Τριανταφύλης του Συνδέσμου Αχαΐας.

Στην άλλη  αναμέτρηση του Ομίλου στην Λευκάδα,  ανάμεσα σε  Τηλυκράτη και Αστέρα Ιτέας, δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον,  καθότι οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την μία θέση της ανόδου και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καμία ελπίδα. Εκεί διαιτητής θα είναι Λάμπρος Μπεκιάρης της ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του  ο Βογιατζής και ο Κανιούρας από την ίδια ΕΠΣ, με  παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτρη Γούκο της ΕΠΣ Ηπείρου.

Και τα δύο παιγνίδια  θα πραγματοποιηθούν στην προσεχή Κυριακή  και θα ξεκινήσουν ώρα 17:00.

πηγή: sportait.gr,Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.