ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 3 – 2

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας πήρε το απόγευμα του Σαββάτου η Ακαδημία, λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Οι αρκετοί θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ξηροπηγάδου απόλαυσαν πλούσιο θέαμα, δύο ανατροπές και 5 γκολ!!! Στο 14΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ ύστερα από καταπληκτικό σουτ του Γεωργακόπουλου από τα 35 μέτρα! Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν με τον Παπαδόπουλο και στο 62’ ο ίδιος παίχτης θα κάνει το 1-2. Στο 72’ ο Τσίκας Μ. θα κερδίσει πέναλτυ και ο Μαραντζάς θα εκτελέσει εύστοχα κάνοντας το 2-2 που δεν θα είναι και το τελικό σκορ καθώς στο 88’ ο νεοεισελθών Μπίτσιος με δυνατό σουτ θα πραγματοποιήσει το τελικό 3-2 και θα δώσει τους τρεις πολύτιμους πόντους στην ομάδα της Ναυπάκτου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Αντωνιάδης, Δημητρόπουλος, Καραγεωργόπουλος (75’ Μπίτσιος), Κασόλας, Χαντζάρας, Γεωργακόπουλος (58’ λ.τ Μπούζας), Μαραντζάς, Καρβούνης, Τσίκας Β., Γιαννόπουλος, Τσίκας Μ.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ: Γιάντσιος, Μαρκουτσάς, Τσαλαφούτας, Ζέρβας, Σκαρλάτος (77’ Κατσαβοχρήστος), Κάκκος, Τριφιάτης Σ., Κέσκος (69’ Μπαλαμπάνης), Βασιλείου, Τριφιάτης Γ., Παπαδόπουλος (67’ λ.τ Δενδρινός)

ρεπορτάζ: Γεωργακόπουλος Άγγελος

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.