Αρχίζει από αυτό το Σάββατο η τελική φάση των play off αγώνων για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον Ποσειδώνα Καλαμάτας, τον ΑΟ Ακράτας και τη Γαλήνη Πάτρας με διπλό έπαθλο, εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή στο Τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η Γαλήνη Πάτρας ήταν η τέταρτη ομάδα που κατάφερε, μέσα από αγώνες μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητών των τριών ομίλων, να πάρει την τέταρτη θέση και να διεκδικήσει υπό με ίσους όρους την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Οι άλλες δύο ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο της Ομόνοιας είναι οι πρώτοι του Β’ και Γ’ ομίλου, δηλαδή ο Ποσειδώνας Καλαμάτας και ο ΑΟ Ακράτας.

Από τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια μόλις τη μία γνωρίζει αγωνιστικά και αυτή είναι η Γαλήνη Πάτρας. Η πατρινή ομάδα μπορεί να μπήκε τελευταία στα play off διαθέτει όμως έμπειρες παίκτριες και εξαιρετικό σύνολο ικανό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη φάση και να διεκδικήσει την άνοδο.

Νεανική είναι η ομάδα του Ποσειδώνα με κορίτσια που έχουν ξεχωρίσει στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και που καλούνται να δείξουν αν είναι έτοιμες για το επόμενο βήμα. Η ομάδα της Καλαμάτας στην καλή της μέρα μπορεί να δυσκολέψει οποιοδήποτε από τους άλλους τρεις αντιπάλους και παρότι στερείται εμπειρίας έχει περίσσευμα ενθουσιασμού.

Μεγάλο ερωτηματικό είναι η ομάδα της Ακράτας. Στην Α’ φάση αγωνίστηκε σε έναν μικρό όμιλο τεσσάρων ομάδων και έδωσε δύο ουσιαστικά δυνατά παιχνίδια, αυτά με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, τα οποία νίκησε, καθώς οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου ήταν αδύναμες. Αρχικά φαίνεται σαν την πιο αδύναμη ομάδα από τις τέσσερις αλλά σε τελικές φάσεις η τύχη είναι πάντα με τα αουτσάιντερ.

Η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας έχει τη δυνατότητα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα play off της ανόδου στη Β’ Εθνική κατηγορία. Το μεγάλο ερωτηματικό για τα κορίτσια του Γιώργου Μητρόπουλου είναι το πόσο έτοιμες θα εμφανιστούν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση, πρόβλημα βέβαια που έχει και ο Ποσειδώνας με την Ακράτα καθώς η Γαλήνη είχε φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα τον τελευταίο μήνα.

Τα πρώτα παιχνίδια ξεκινούν αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου και τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής θα είναι ενδεικτικά του τι θα πρέπει να περιμένουμε σε αυτά τα play off. Η Ομόνοια στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα τη Γαλήνη, με τις μεταξύ τους αναμετρήσεις να ξεκινούν από το μηδέν, ενώ ο Ποσειδώνας θα φιλοξενηθεί από την Ακράτα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play off έχει ως εξής:

1η Αγωνιστκή (4-5 Απριλίου)

ΑΟ Ακράτας – Ποσειδώνας Καλαμάτας

Γαλήνη Πάτρας – Ομόνοια Ναυπάκτου

2η Αγωνιστκή (15 Απριλίου)

Ομόνοια Ναυπάκτου – Ποσειδώνας Καλαμάτας

Γαλήνη Πάτρας – ΑΟ Ακράτας

3η Αγωνιστκή (19 Απριλίου)

Ποσειδώνας Καλαμάτας – Γαλήνη Πάτρας

ΑΟ Ακράτας – Ομόνοια Ναυπάκτου

4η Αγωνιστκή (26 Απριλίου)

Ποσειδώνας Καλαμάτας – ΑΟ Ακράτας

Ομόνοια Ναυπάκτου – Γαλήνη Πάτρας

5η Αγωνιστκή (3 Μαΐου)

Ποσειδώνας Καλαμάτας – Ομόνοια Ναυπάκτου

ΑΟ Ακράτας – Γαλήνη Πάτρας

6η Αγωνιστκή (9 Μαΐου)

Γαλήνη Πάτρας – Ποσειδώνας Καλαμάτας

Ομόνοια Ναυπάκτου – ΑΟ Ακράτας

Share on Facebook141Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.