omonoiaginaikesΜπορεί το πρωτάθλημα των γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π. να θέλει ακόμα 40 ημέρες για την πρεμιέρα του, τα κορίτσια της Ομόνοιας όμως θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο κύπελλο Γυναικών Ελλάδας με αντίπαλο την Παναχαϊκή, αυτό το Σάββατο στις 16.00 στο κλειστό του Αντιρρίου.

Η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας έχει κρατήσει όλο το περσινό της δυναμικό και με επικεφαλής τον Γιώργο Μητρόπουλο έχουν σα στόχο να παρουσιαστούν ακόμα περισσότερο βελτιωμένες μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά τους. Μάλιστα η ομάδα έχει ενισχυθεί με 4 νέες αθλήτριες, τη νεαρή κορασίδα Θεοδώρα Κότσιαλου από τον Π.Α.Σ. Ναυπάκτου, την 21χρονη Κωνσταντίνα Κονίδα από τον Μίλωνα και τις πολύπειρες Βάσω Λιάκου και Ζένια Τσβετκόβα από τον ΑΟ Θήρας, με την τελευταία να μην έχει ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα και να μην προλαβαίνει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του κυπέλλου.

Τα πρώτα φιλικά με Ε.Α. Πατρών και Γ.Ε. Μεσολογγίου έδειξαν αρκετές αδυναμίες κάτι που είναι λογικό μιας και ακόμα η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας αλλά και πολύ καλά στοιχεία σε πράγματα που οι παίκτριες του Γιώργου Μητρόπουλου δουλεύουν από την περσινή χρονιά. Αντίπαλος της Ομόνοιας στην Α” φάση του κυπέλλου είναι η εξαιρετικά δυνατή φέτος ομάδα της Παναχαϊκής που έχει ενισχυθεί σημαντικά αποκτώντας παίκτριες από τον Απόλλωνα Πάτρας με συμμετοχή στην περσινή Α2 Εθνική κατηγορία.

Από νωρίς στα δύσκολα λοιπόν για την Ομόνοια και τα κορίτσια της Ναυπάκτου θα χρειαστούν σίγουρα τη συμπαράσταση όλων μας σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα αυτό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 16.00 στο κλειστό γυμναστήριου του Αντιρρίου.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.