Εμφανώς καλύτερη η ομάδα της Παναχαϊκής στην Πάτρα, επικράτησε με σχετική ευκολία με 3-0 σετ της γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα εξασφαλίζοντας ουσιαστικά μια θέση στα play off της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ανταγωνιστική εμφανίστηκε η Ομόνοια, ειδικά σε κάποια διαστήματα του αγώνα με τη διαφορά δυναμικότητας όμως να είναι μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες και το σκορ να ανοίγει στην εξέλιξη του κάθε σετ. Η Παναχαϊκή μετά το κακό της παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους με τις αθλήτριές της να έχουν την εμπειρία να το πετύχουν.

Αρκετά καλά διαστήματα είχε η Ομόνοια τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά με βασικό της πρόβλημα την αντιμετώπιση του πολύ καλού σερβίς των αντιπάλων. Καλή η αμυντική οργάνωση της Παναχαϊκής, δεν έδινε ευκαιρίες για εύκολους πόντους στις φιλοξενούμενες.

Με τη νίκη της αυτή η Παναχαϊκή έφτασε τους 28 βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Τους ίδιους βαθμούς έχουν ακόμα ο Απόλλωνας, η Ολυμπιάδα και η ΕΑΠ με τις δύο πρώτες ομάδες να έχουν ένα παιχνίδι σε εκκρεμότητα.

Δύο παιχνίδια έχουν μείνει στην Ομόνοια Ναυπάκτου για να διεκδικήσει όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει ακόμα για την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Στο πρώτο και πλέον καθοριστικό αντιμετωπίζει σε εξ αναβολής παιχνίδι τον Αρκαδικό στη Ναύπακτο και το δεύτερο και πάλι εντός έδρας αντιμετωπίζει το Άργος το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαρτίου.

Παναχαϊκή Γ.Ε.: Μπακλέση, Ξάνθη, Ζερδεβά, Μπουρίκη, Μουζακιάτη, Ζήκου, Αλατζά, Φλώρου, Παπανδροπούλου, Σπηλιωτοπούλου, Ηλιοπούλου, Γεωργίου.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Δημοπούλου Λ., Νάκη, Δημοπούλου Π., Κότσιαλου, Σχίζα, Αναγνωστοπούλου, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Παπακωστοπούλου, Θεοδωροπούλου.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.