Το σημαντικότερο, ως το επόμενο, παιχνίδι της χρονιάς δίνει η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας αυτό το Σάββατο. Αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου την Γαλήνη Πάτρας και με νίκη κλειδώνει μια θέση στην πρώτη διάδα του Α’ ομίλου του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

Οι γυναίκες της Ομόνοιας δεν αγωνίστηκαν τελικά στον Πύργο την περασμένη Κυριακή αφού δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί διαιτητική ομάδα που θα διεκπεραίωνε το παιχνίδι και έτσι το παιχνίδι αυτό μεταφέρεται στο τέλος του πρωταθλήματος μαζί με τον αναβληθέν παιχνίδι με τον τρίτο της βαθμολογίας Ζακυνθινό.

Η Ομόνοια τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι μόνη πρώτη και αήττητη με 14 βαθμούς έχοντας πίσω της τη Γαλήνη με 12 και τον Ζακυνθινό με 11 αλλά έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από τις άλλες δύο ομάδες. Με νίκη το Σάββατο, ακόμα και με 3-2 εξασφαλίζει μία θέση στην πρώτη δυάδα και παίρνει και το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας από τη Γαλήνη. Η Ομόνοια με καθαρή νίκη θα μπορέσει να κρατήσει τη διαφορά των τριών βαθμών από τον τρίτο Ζακυνθινό με το μεταξύ τους παιχνίδι να είναι σε εκκρεμότητα και να κρίνει ουσιαστικά την τελική κατάταξη.

Η στήριξη της ομάδα αυτό το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου είναι απαραίτητη σε αυτό το δύσκολο φετινό της έργο για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο στις 15.30.

Το μόνο τμήμα βόλεϊ της Ομόνοιας που αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό των κορασίδων. Οι μικρές του Βαγγέλη Κοντομάνη είχαν δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας την πρωτοπόρο ομάδα της Ολυμπιάδα στην Πάτρα όπου και ηττήθηκαν με 3-0 σετ.

Omonoia 2

Share on Facebook52Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.