Συνεχείς ανατροπές γίνονται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στον Η’ Όμιλο όπου συμμετέχει και η Ομόνοια Ναυπάκτου. Τα δεδομένα κάθε αγωνιστική ανατρέπονται και καμία πρόβλεψη δεν θεωρείται πλέον ασφαλής. Το καλό για την ομάδα της Ναυπάκτου είναι πως ακόμα είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης στα play off παίζοντάς τα όλα για όλα αυτό το Σάββατο στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα.

Το Σαββατοκύριακο των Αποκρεών πραγματοποιήθηκε η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω των εκλογών με την Ομόνοια να παίρνει ένα ξεκούραστο τρίποντο απέναντι στον Ζακυνθινό που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα. Το “μπαμ” έκανε για ακόμα μια φορά ο Αιγιαλέων κερδίζοντας μέσα στο Αίγιο την ΕΑΠ με 3-1 σετ. Έτσι στη βαθμολογία παρέμεινε πρώτος ο Ακρίτας με 24 βαθμούς, δεύτερη η ΕΑΠ με 23, τρίτος ο Αιγιαλέων με 19, τέταρτη η Ομόνοια με 17 και πέμπτος ο Απόλλωνας με 16.

Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν Αιγιαλέων και Απόλλωνας έχουν να δώσουν από ένα θεωρητικά παιχνίδι με Κιάτο φτάνοντας, λογικά, τους 22 και 19 βαθμούς αντίστοιχα. Αυτό πρακτικά για την Ομόνοια σημαίνει πως αφενός δεν πρέπει να χάσει από τον Απόλλωνα το Σάββατο, αφετέρου μπορεί να μην τις φτάσει αυτή η νίκη εφόσον δεν έρθει με καθαρό σκορ. Η υπόθεση τετράδας εν πολλοίς θα κριθεί αυτό το Σάββατο. Ο Αιγιαλέων φιλοξενείται στην Καλαμάτα από τον πρωτοπόρο Ακρίτα με την πίεση να πηγαίνει πλέον στους καλαματιανούς που θέλουν να κρατήσουν την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off. Το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ομόνοια στο κλειστό της Περιβόλας με το νικητή να μπαίνει με το ένα πόδι στην τετράδα και τον νικητή να ξεκινά διακοπές από νωρίς.

Share on Facebook21Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.