Παρά την καλή της απόδοση η Ομόνοια δεν απέφυγε την ήττα στο Άργος από τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο με 3-1 σετ. Οι πολλές ελλείψεις της τελευταίας στιγμής οδήγησαν σε σταδιακή κούραση τη βασική εξάδα με όσους συμμετείχαν όμως να κάνουν καλό παιχνίδι σε ένα παιχνίδι με πολλές καλές φάσεις.

Εκτός παιχνιδιού η Ομόνοια στο πρώτο σετ δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στην επίθεση σπαταλώντας τις όποιες καλές προσπάθειες της άμυνας. Το Άργος πήρε από την αρχή διαφορά και κατέκτησε με ευκολία το πρώτο σετ με 25-11. Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο σετ. Αν και το Άργος βρέθηκε να προηγείται με 7-3 και 11-7 η Ομόνοια σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της, έπαιξε ωραία την κόντρα μπάλα και γύρισε το σκορ με ένα επιμέρους 1-8 σε 12-15. Το καλό σερβίς του Μίχου ανέβασε λίγο αργότερα τη διαφορά στο +5 (16-21) για να πάρει η Ομόνοια το σετ με 17-25 και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων από τον πάγκο στοίχισε στην Ομόνοια στη συνέχεια του αγώνα. Το παιχνίδι είχε έντονες και μεγάλες σε διάρκεια φάσεις και η κούραση έπαιξε μεγάλο ρόλο. Στο τρίτο σετ η Ομόνοια κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ ως το 12-9 αλλά με τον πρώην αθλητή της Ομόνοιας και νυν του Άργους Παναγιώτη Σχίζα να κάνει καλό σερβίς η διαφορά εκτοξεύτηκε στο 18-9 βάζοντας πρόωρο τέλος στο τρίτο σετ (25-15). Παρόμοια εξέλιξη είχε το τέταρτο σετ με την Ομόνοια να είναι και ως τα μισά και πάλι κοντά στο σκορ όμως το Άργος με τον Γκιαούρη αυτή τη φορά στη θέση “ένα” έκανε ένα σερί 9-0 δίνοντας ουσιαστικά το σετ στους γηπεδούχους και μαζί και το παιχνίδι.

Δύο αγωνιστικές έχουν μείνει για να πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος για την ανδρική ομάδα της Ομόνοιας. Αυτό το Σάββατο θα γίνει το αναβληθέν εκτός έδρας παιχνίδι με το Αίγιο ενώ μένει να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι με τον Θησέα Πάτρας που δε θα γίνει λόγω της τελικής φάσης των εφήβων στη Ναύπακτο.

ΓΣ Άργος: Νικολίτσας, Κατσιώνης, Γκουντούνης, Ιωάννου, Αργυρόπουλος, Σχίζας, Παναγιωτόπουλος, Γκιαούρης, Μπίσκος, Καχριμάνης, Καραργύρης.
Ομόνοια Ναυπάκτου: Γραββάνης, Ρούμπας, Τσακανίκας, Θεοφάνης, Μίχος, Παπαγεωργίου.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.