Στην πόλη του Αιγίου βρέθηκε η ομάδα των παγκορασίδων της Ομόνοιας, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Αιγιαλέων. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0 σετ στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του.

Με αντίπαλο τον Αιγιαλέων-1, του Ανδρέα Αδαμόπουλου, που χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του Αιγίου, ο μικρές του Βαγγέλη Κοντομάνη μπορεί να μην έπαιξαν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι, μπόρεσαν όμως σε πολλά σημεία του αγώνα να κοντράρουν τον αντίπαλο τους και παρά το αρνητικό αποτέλεσμα κατάφεραν να κατακτήσουν 14, 16 και 19 πόντους αντίστοιχα στα τρία σετ αποτελούμενη κατά το 1/3 από παιδιά έκτης δημοτικού, μικρά θεωρητικά ακόμα για αυτή την κατηγορία.

Ο Βαγγέλης Κοντομάνης έβγαλε τα συμπεράσματά του από το παιχνίδι, θετικά και αρνητικά, και συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε θέματα νοοτροπίας, ώστε η ομάδα των παγκορασίδων να γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική.

Επόμενα παιχνίδια για τις παγορασίδες της Ομόνοιας είναι αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου με αντίπαλο τον Αγιαλέων-2 στις Καμάρες Αιγίου και την Τετάρτη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θα αντιμετωπίσουν την Ολυμπιάδα Πάτρας στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

ΑΟ Αιγιαλέων (Ανδρέας Αδαμόπουλος): Κατσαούνη, Παπαγιαννοπούλου, Γκλαβά, Χατζηγιάννη, Καρανικόλα, Καϊάφα, Μαιώτη, Τζαφέρη, Χύσα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βαγγέλης Κοντομάνης): Δούνη, Κομάνι, Κορκοντζέλου, Τσαμπά, Μίχου Αμ., Καλουδιώτη, Κομνηνού-Κυρίτση, Σίνη, Χουλιάρα, Γεωργακοπούλου.

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.