Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 3 Απριλίου)
Ν.  ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 6 Απριλίου)
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – Ν. ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 10 Απριλίου)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – Ν.  ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 16 Απριλίου)

Ν. ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 20 Απριλίου)
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – Ν.  ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 24 Απριλίου)
Ν. ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

Αρχίζουν οι «μάχες»

 

Την Κυριακή το απόγευμα θα διεξαχθεί η 1η Αγωνιστική των play offs της Α΄ΕΠΣΝΑ και οι τέσσερις ομάδες θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Ακόμα κι ο Ατρόμητος Αντιρρίου που ξεκινά χωρίς βαθμούς, εάν νικήσει  θα αυξήσει τις πιθανότητές του να μπει στην διεκδίκηση του τίτλου.

Το πλεονέκτημα  έχουν, βέβαια, οι τρεις άλλες ομάδες καθώς ξεκινούν με αρκετούς βαθμούς. Η  διαφορά μεταξύ τους είναι μικρή, αφού ο Ν.  Θέρμιος Απόλλων κατέχει ένα μικρό προβάδισμα με τους 8 πόντους, όταν ο Ναυπακτιακός Αστέρας  και ο ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας έχουν από 7.

Παράλληλα ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά και ο Αχελώος Αγγελοκάστρου μπαίνουν στους αγώνες play out, από τους οποίους η μία εκ των δύο ομάδων θα εξασφαλίσει την παραμονή στην Κατηγορία. Το πλεονέκτημα έδρας  ανήκει στον Αλικυρναϊκό, πράγμα που σημαίνει πως αν χρειαστούν τρία ματς τα δύο θα διεξαχθούν στην έδρα του κι αν προκύψει ισοβαθμία (στους τρεις ή στους τέσσερις βαθμούς) η ομάδα του Αγίου Θωμά θα πετύχει την παραμονή της.

Θα είναι ορόσημο

Όταν υπάρχουν έξι Αγωνιστικές η πρώτη δεν μπορεί συνήθως να καθορίσει πάρα πολλά πράγματα. Εντούτοις η αναμέτρηση του Ν.  Θέρμιου  Απόλλωνα με τον ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας θεωρείται κομβικότατη για τη συνέχεια. Σ’ αυτό επηρεάζει και η φυσιογνωμία τω ομάδων. Ο γηπεδούχος μόνο με νίκη χαρακτηρίζεται ωφελημένος κι αυτό ισχύει για την ομάδα του Θέρμου. Στον αντίποδα μια νίκη του Θέρμιου θα φέρει μεγάλη ανασφάλεια στην Φλόγα. Ήδη η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου προέρχεται από κακό αποτέλεσμα κι ήταν συνέχεια άλλων άσχημων αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. Οπότε σε περίπτωση που η Φλόγα ηττηθεί θα περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση με το «καλημέρα», αν συνυπολογιστεί ότι πρι ένα μήνα λογίζονταν ως το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.  Η ισοπαλία μόνο κακό «σενάριο» δεν θα είναι για τους φιλοξενούμενους, διότι μετά από καιρό θα έχουν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε δυνατό αντίπαλο. Ο Θέρμιος έχει δείξει πιο αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, με ελάχιστα λάθη, ενώ ταυτόχρονα βασίζεται και στις επιθετικές εμπνεύσεις παικτών του, οι οποίες συνήθως φέρνουν αποτελέσματα. Αντίθετα η Φλόγα έχει παρουσιάσει αμυντικές «αρρυθμίες» και με τους δύο προπονητές της, κάτι που πιθανόν να έχει δουλέψει ο Γιώργος Γιακος, ώστε να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες του. Οι φιλοξενούμενοι είναι  παράλληλα ομάδα που ξέρουν να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα, να κάνουν συντονισμένες επιθέσεις απέναντι σε οργανωμένη άμυνα και στον ψυχολογικό τομέα έχουν ως  δεδομένο πως νίκησαν στο Θέρμο κατά την  κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

  ΚΥΡΙΑΚΗ  3-4-2016  ΩΡΑ  17:00
ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΡΜΟΥ: Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΟ ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. – ΚΩΣΤΑΡΑΣ – ΚΑΛΥΒΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΛΑΥΡΑΝΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ: ΤΡΟΜΠΟΥΛΗΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΚΑΨΑΛΗΣ

«Όρθιος» ή όχι;

 Μια ευκαιρία έχει ο Ατρόμητος Αντιρρίου να βρεθεί στο παιγνίδι του πρωταθλητή κι αυτή είναι να νικήσει το Ναυπακτιακό Αστέρα.  Πάντως το άγχος δεν θα «βαραίνει» τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι ήδη έχουν πετύχει πάρα πολλά με την κατάκτηση της 4ης θέσης. Ο Δημήτρης Θεοδοσίου και γενικά  ο Ναυπακτιακός δεν θα ήθελαν τον Ατρόμητο αντίπαλο στην 1η Αγωνιστική και μάλιστα στο Αντίρριο. Ταυτόχρονα, όμως, οι γηπεδούχοι πρέπει να αντιμετωπίσουν δύο ακόμα «αντιπάλους»: την κούραση από την αναμέτρηση της Τετάρτης και την  απώλεια του αποβληθέντα Βασίλη Κάκκου, εκ των καλυτέρων του Ατρόμητου όλη την σεζόν και παράλληλα πολύ έμπειρου παίκτη.

ΚΥΡΙΑΚΗ  3-4-2016  ΩΡΑ  17:00

ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  ΚΕΚΕΛΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ – ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΚΟΡΡΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΦΟΥΣΕΚΗΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:  ΧΑΒΑΛΙΝΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΡΕΝΤΙΦΗΣ

Με τον… τίτλο του «εφτάψυχου»

 Συνήθως ο Αχελώος Αγγελοκάστρου φτάνει στο «χείλος του γκρεμού» και καταφέρνει να… σώσει την παρτίδα στο τέλος. Τα εχέγγυα υπάρχουν κόντρα στον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά, διότι οι παίκτες του Γιώργου Ζήκου παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο τελευταία και ο ίδιος θεωρείται «μετρ» σε κρίσιμα ματς. Στο Ενωσιακό γήπεδο η ομάδα του Αγγελοκάστρου θα «ψάξει»  δύο αποτελέσματα, ούτως ώστε με μια νίκη στην έδρα της  να πανηγυρίσει ξανά την παραμονή. αυτά χωρίς τον… ξενοδόχο Αλικυρναϊκό. Η ομάδα του Σταμάτη Σαρή έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία σε αρκετά ματς κι έχει την  ψυχολογία με το μέρος της, διότι έφερε… τούμπα  τα δεδομένα τις δύο τελευταίες Αγωνιστικές και πήρε το πλεονέκτημα έδρας. Άλλωστε με νίκη η ομάδα του Αγίου Θωμά θα επιζητά μόλις μια ισοπαλία στο επόμενο, ή στο μεθεπόμενο (αν χρειαστεί) ματς στην έδρα της και ο Αχελώος – σε τέτοια περίπτωση- θα χρειάζεται δύο νίκες.

ΣΑΒΒΑΤΟ  2-4-2016  ΩΡΑ  17:00

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ:  ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣΑΓ. ΘΩΜΑ  ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ – ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:  ΦΟΥΣΕΚΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΤΕΓΑΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:  ΚΑΠΝΙΣΗ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.