Μετά τη χθεσινή της ήττα με 3-1 στη Ναύπακτο, η Φλόγα Παλαιομάνινας εξέδωσε την παρακάτω ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, με την οποία στοχοποιεί τον διαιτητή Στυλιαρά ως υπεύθυνο του αποτελέσματος που πιθανόν να κρίνει και τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΝΑ.

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση:

Τα «γραμμάτια» κάποτε ξεπληρώνονται.

Σήμερα 16 – 4 – 2016 στη Ναύπακτο στον αγώνα play – off μεταξύ του Ναυπακτιακού Αστέρα και της Φλόγας Παλαιομάνινας ο διαιτητής Στυλιαράς ανέλαβε να εκτελέσει δύο εντολές.

Πρώτον ξεπλήρωσε το περσινό φιάσκο της ΕΠΣΝΑ στον προτελευταίο αγώνα των play – off ανάμεσα στο Ναυπακτιακό και την Α.Ε.Μ.  και δεύτερον τις υποσχέσεις που έδωσε στις ομάδες της περιοχής του όταν ανέλαβε να μαζέψει ψήφους για την παράταξη Παπαχρήστου στις εκλογές της ΕΠΣΝΑ πέρσι το καλοκαίρι.

Η κυριαρχία της ομάδας της Φλόγας ήταν από την αρχή εμφανής και ήρθε φυσιολογικά το 0 – 1, ενώ στη συνέχεια υπήρχαν οι ευκαιρίες για το 0 – 2. Στην εξέδρα ήδη είχαν αρχίσει οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων του Ναυπακτιακού για την απόδοση των παικτών τους και τότε ανέλαβε δράση ο διαιτητής.

Τα εκνευριστικά σφυρίγματα υπέρ των γηπεδούχων και η διακοπή του ρυθμού της ομάδας μας έγιναν κανόνας.

Στο 38΄ το ανύπαρκτο φάουλ που καταλόγισε έφερε το 1 – 1. Στο επόμενο λεπτό η ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Σωτήρη Κόκκαλη μέσα στην περιοχή έγινε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Το αποκορύφωμα ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Στην  επίθεση της ομάδας μας χρεώθηκε ανύπαρκτο φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας Χριστόπουλο και στην εξέλιξη της φάσης ήρθε η ανακάλυψη πέναλτι και η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του αμυντικού μας Σπύρου Σωτηρόπουλου, την ώρα που ο τερματοφύλακάς μας Γιώργος Καραγκούνης είχε αποκρούσει τη μπάλα.

Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και ο διαιτητής απώθησε τους ποδοσφαιριστές μας Βαγγέλη Αντωνόπουλο και Νίκο Νταλαπέρα. Το πέναλτι εκτελείται μετά από τρία λεπτά και γίνεται το 2 – 1.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας μας χειροκρότησαν ειρωνικά το διαιτητή χωρίς να δοθεί κίτρινη κάρτα.

Τα λάθη δεν είναι ανθρώπινα όπως διατείνονται κάποιοι κομπορρήμονες διαιτητοπατέρες.

Αυτή είναι η εικόνα σας κύριοι της ΕΠΣΝΑ. Σας περιγελούν ακόμα και οι ομάδες που ευνοείτε.

Κάνατε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έρμαιο των επιδιώξεών σας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.