Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο δίνει ο Σύλλογος της Ομόνοιας για τις νέες εγκαταστάσεις του beach volley στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου. Μεταξύ άλλων η Ομόνοια αναφέρει πως «το έργο εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό ανάπλασης του αλσυλλίου, την μελέτη της οποίας επιμελήθηκε ο σύλλογος αρχιτεκτόνων Ναυπάκτου και περιλαμβάνει εκτός από τα γήπεδα τη δημιουργία ζωνών περιπάτου, αμφιθεάτρου εκδηλώσεων και πίστας BMX. Ο στόχος είναι το αλσύλλιο στο Γρίμποβο να αποτελεί στο εφεξής μια όμορφη και ανοιχτή περιοχή της πόλης που σφύζει από ζωή«.

Αναλυτικότερα:

Τις καινούριες εγκαταστάσεις του beach volley χαίρονται οι φίλοι του συναρπαστικού σπορ στη Ναύπακτο. Ο Δήμος Ναυπακτίας και το Λιμενικό Ταμείο της πόλης προχώρησαν στην οριοθέτηση και κατασκευή 2 γηπέδων beach volley στην καρδιά του αλσυλλίου στο Γρίμποβο, με προδιαγραφές φιλοξενίας ακόμη και διεθνών διοργανώσεων. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η βασική υποδομή, ενώ στο μελλοντικό σχεδιασμό είναι να υπάρξουν κερκίδες και βραδινός φωτισμός. Το έργο εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό ανάπλασης του αλσυλλίου, την μελέτη της οποίας επιμελήθηκε ο σύλλογος αρχιτεκτόνων Ναυπάκτου και περιλαμβάνει εκτός από τα γήπεδα τη δημιουργία ζωνών περιπάτου, αμφιθεάτρου εκδηλώσεων και πίστας BMX. Ο στόχος είναι το αλσύλλιο στο Γρίμποβο να αποτελεί στο εφεξής μια όμορφη και ανοιχτή περιοχή της πόλης που σφύζει από ζωή.

Και επειδή το καλό πρέπει να επιβραβεύεται, συγχαρητήρια αξίζουν στο δήμαρχο Ναυπάκτου Τάκη Λουκόπουλο για τη θερμή υποστήριξη της ιδέας, ιδιαίτερα δε στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αντώνη Φράγκο που επέμεινε μέχρι τέλους για τη δημιουργία των γηπέδων ήδη από τη φετινή χρονιά και ανεξάρτητα από την πορεία ανάπλασης του υπόλοιπου αλσυλλίου. Παρά τις όποιες δυσκολίες το τελικό αποτέλεσμα τον δικαιώνει και είναι σημαντικό για την πόλη να αντιλαμβάνεταιι τη σημασία ενίσχυσης υποδομών της, που της δίνουν προστιθέμενη αξία ως τουριστικό προορισμό.

Ηθικός αυτουργός βέβαια είναι και το προσωπικό της Ομόνοιας Ναυπάκτου, που χρόνια καλλιεργεί το άθλημα στην πόλη με μαθήματα εκμάθησης/ τουρνουά και πάντα πίεζε στην κατεύθυνση της δημιουργίας μόνιμων και άρτιων εγκαταστάσεων. Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, ενώ παρείχαν τεχνογνωσία και διευκολύνσεις σε υλικά για την υλοποίηση του έργου. Στα γήπεδα αυτά θα πραγματοποιηθούν όλα τα προγραμματισμένα τουρνουά beach volley και beach tennis του καλοκαιριού.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.