Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας ορεινού δρόμου TihioRace, την Κυριακή 15 Μαΐου, στο Τείχιο του Δήμου Δωρίδος.

Πολλές πρωτιές στις ηλικιακές κατηγορίες για το Σύλλογο Lepanto.

 tixiorace

Περισσότεροι από 400 δρομείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής και συμμετείχαν στην απόλυτη δρομική εμπειρία, γνωρίζοντας μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, το ορεινό χωριό Τείχιο στο νομό Φωκίδας.

Στη φετινή διοργάνωση, για πρώτη φορά, συμμετείχαν σημαντικοί αθλητές και επώνυμοι, τιμώντας με την παρουσία τους τον αγώνα. Ο Πρωταθλητής kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, η Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, η Ολυμπιονίκης του τριπλούν Πηγή Δεβετζή και ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου συμμετείχαν στη διαδρομή των 5 χλμ με μεγάλη χαρά και έμειναν κατενθουσιασμένοι από την εμπειρία στο TihioRace, απολαμβάνοντας τη διαδρομή μέσα στο καταπράσινο τοπίο του Τειχίου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες δρομείς ήταν και οι Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Νίκος Κωστόπουλος, Γιώργος Διαλεκτός, Αλέξης Καμπουρόπουλος, Μαρία Μάλαϊ, Γεωργία Μαντά,  Λευτέρης Παρασκευάς, Κυριάκος Κάρλος και ο Φάνης Αρκουμάνης.

Το TihioRace περιλάμβανε διαδρομές για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες για άντρες και γυναίκες στις 4 χιλιομετρικές κατηγορίες των 5 χλμ, των 15 χλμ, των 27 χλμ και το Wolf’s Race, τη νέα διαδρομή των 50 χλμ.  Νικητής γενικής κατάταξης στο Wolf’s Race, τη διαδρομή των 50 km είναι ο Φάνης Αρκουμάνης, στα 27 km ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος και στα 15 km ο Ιωάννης Σταματόπουλος.

Πολλές πρωτιές στις ηλικιακές κατηγορίες για το Σύλλογο Lepanto! Συγκεκριμένα:

στα 15Κμ

  • Ο Γιώργος Αθανασόπουλος 7ος γενικής , 1ος στην κατηγορία 18-29.
  • O Μιχάλης Δημητρόπουλος 3ος στην κατηγορία 30-39
  • Ο Στέφανος Τούφας 3ος στην κατηγορία 50-59
  • Ο Γιώργος Δούνης 2ος στην κατηγορία 60+

Συμμετείχαν ακόμη οι: Καπετζώνης Νίκος (15ος), Μπέσσας Κώστας (16ος), Σίνης Δημήτρης, Κολιοδέδε Κων/να, Μπέκος Γιάννης, Χαλάτσης Χρήστος.

στα 27Κμ

συμμετείχε ο Κούλης Φώτης

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

tixiorace2

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Οργανωτική Επιτροπή του TihioRace εξασφάλισε πλούσια δώρα για τους νικητές και του συμμετέχοντες του αγώνα, προσφορά των εταιρειών ALLOU! FUN PARK, COCOMAT, E-STAR, IGE A.E., PULSE, QELECTRONICS, RUNNERSTORE, STER CINEMAS, TCT MOBILE EUROPE, TRAVEL PLAN, των οποίων η αξία ξεπερνά τις €5.000, καθιστώντας το TihioRace τη Διοργάνωση με τα πιο πλούσια δώρα πανελλαδικά.

Την παραμονή του αγώνα, η Οργανωτική Επιτροπή διοργάνωσε το Pasta Party για τους συμμετέχοντες του αγώνα, όπου γευμάτισαν απολαμβάνοντας μια από τις συνταγές για ζυμαρικά που επιμελήθηκε ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου.

Ο εμπνευστής του TihioRace, Θωμάς Ρούμπας δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά, αλλά και εκ μέρους όλης της Οργανωτικής Επιτροπής, τους συμμετέχοντες του 3ου TihioRace. Ο πρωταρχικός μας στόχος για την ανάδειξη του ορεινού τρεξίματος καθώς και της μοναδικής ομορφιάς του Τειχίου και της Δωρίδας δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την τόσο θερμή ανταπόκριση όσων αγαπούν τον αθλητισμό. Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων που τόσο θερμά έχουν αγκαλιάσει το TihioRace και προσφέρουν την βοήθειά τους. Φέτος, για πρώτη φορά, μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στον αγώνα, σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο, που αποτελούν πρότυπα για τα νέα παιδιά κι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό. Το TihioRace σας περιμένει όλους στην επόμενη Διοργάνωση, στις 14 Μαΐου 2017 για ακόμη μια μοναδική δρομική εμπειρία.»

Χορηγοί Επικοινωνίας: NOVASPORTS, SPORT24.GR, NEWS247.GR, MEN’S HEALTH

Υποστηρικτές: ALLOU! FUN PARK, COCOMAT, E-STAR, IGE A.E., PULSE 100, QELECTRONICS, RUNNERSTORE, STER CINEMAS, TCT MOBILE EUROPE, TRAVEL PLAN, ΖΑΓΟΡΙ, OSHEE, ECO TROPHY

1.JPG 10.NEF 12.NEF 11.NEF 13.NEF 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 15.NEF 7.NEF 6.NEF 8.NEF 9.NEF

  • με πληροφορίες από lepantorunners.gr
Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.