Μία από τις πιο ιδιαίτερες εκδηλώσεις του πραγματοποίησε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, καθώς για πρώτη φορά συναντήθηκαν η ομάδα των παλαιμάχων, η σημερινή ομάδα και οι Ακαδημίες. Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πλήθος κόσμου έδωσε το παρών γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης της Ναυπάκτου.

Ο αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Μπανιάς παρουσίασε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην ιστορία της αγαπημένης ομάδας με ιστορικά ντοκουμέντα και οπτικοακουστικό υλικό. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε από μικροφώνου πολλές επιτυχίες στην ομάδα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας και Πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Γιώργος Σιαμαντάς, ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Θωμάς Κοτρωνιάς, ο Αντιδήμαρχος Δωρίδας Ανδρέας Ευσταθίου, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Φράγκος, ο Πρόεδρος της 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Σαλαμούρας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝ Κωνσταντίνος Νούλας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Κονίδας, Αγγελική Σμπούκη, Μαρία Ζιαμπάρα, Σπύρος Τσέλιος και Βασίλης Πατσαούρας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Θέμης Δαβανέλλος και πολλοί ακόμη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο ναυπάκτιος διαιτητής Δημήτρης Στυλιαράς, ενώ εκ μέρους των παλαιμάχων τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάκης Λουκόπουλος. Αντιστοίχως, τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν το μέλος του ΔΣ του Ναυπακτιακού Αστέρα Μπάμπης Καρβούνης, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου Κώστας Κονίδας και ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Κοτρωνιάς.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα, Ντίνος Τσουκαλάς μίλησε για το παρόν και το μέλλον της ομάδας δίνοντας το στίγμα των στοχεύσεων, ενώ ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη στήριξή τους. Ιδιαίτερη αναφορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και στους χορηγούς που διαχρονικά βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας συμβάλλοντας καθοριστικά στην κάλυψη των αναγκών της. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Έμυ Παπαδούλα.

 

φωτο: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Share on Facebook11Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.