«Σε μια Ελλάδα που αγωνιά για το μέλλον της, οι Ομάδες Εφήβων που συμμετείχαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Εφήβων, μας έδωσαν μηνύματα αισιοδοξίας, ευγενούς άμιλλας και αγώνα και δικαίωσαν την πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που επέλεξαν την πόλη μας για τη διεξαγωγή του«, αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σύψας σε δήλωσή του με αφορμή τη διοργάνωση του Final Four Εφήβων στη Ναύπακτο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Σύψα έχει ως εξής:

Μέσα στο κατάμεστο από φιλάθλους κλειστό του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, το Finαl-4 Εφήβων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης. Την Παρασκευή 4 Μαρτίου είχε προηγηθεί εξειδικευμένο σεμινάριο για τους γυμναστές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και το Σάββατο 5 Μαρτίου οι ημιτελικοί.

Ο Πήγασος Πολίχνης επικράτησε με 3-2 σετ της ΕΑ Πατρών, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Παράλληλα ο ακραίος του Πήγασου Πολίχνης, Κώστας Καπετανίδης σάρωσε τις ατομικές διακρίσεις καθώς αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης (MVP), κορυφαίος σκόρερ και καλύτερος μπλοκέρ, ενώ ο συμπαίκτης και διαγώνιος της ομάδας της Πολίχνης Σπύρος Αντύπας αναδείχτηκε καλύτερος επιθετικός της διοργάνωσης.

Από την ΕΑΠ ο Γιώργος Κανελλόπουλος αναδείχτηκε καλύτερος πασαδόρος και ο Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης καλύτερος υποδοχέας. Από τον Πανερυθραϊκό ο κεντρικός του Γιώργος Χατζηγεωργίου αναδείχτηκε καλύτερος σέρβερ του φάιναλ-4 και ο Σπύρος Βελούδης της ομάδας της Νέας Ερυθραίας ο κορυφαίος λίμπερο του τουρνουά.

Την απονομή του Κυπέλλου στον πρωταθλητή Πήγασο Πολίχνης έκαναν από κοινού ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ (και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ) Κώστας Βλάσσης και η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας) Χριστίνα Σταρακά.

Σε μια Ελλάδα που αγωνιά για το μέλλον της, οι Ομάδες Εφήβων που συμμετείχαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Εφήβων, μας έδωσαν μηνύματα αισιοδοξίας, ευγενούς άμιλλας και αγώνα και δικαίωσαν την πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που επέλεξαν την πόλη μας για τη διεξαγωγή του.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.