Μέτριο παιχνίδι πραγματοποίησε η Ομόνοια στην Καλαμάτα και γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον τοπικό Ακρίτα στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Πλέον η Ομόνοια πάει το Σάββατο στο Κιάτο αναζητώντας εναγωνίως μία νίκη που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Καλύτερος ο Ακρίτας πήρε δίκαια νίκη απέναντι στην Ομόνοια, που έπαιξε με πολλές αλλαγές στο βασικό της σχήμα και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι αυτό.

Ο Ακρίτας από το ξεκίνημα του αγώνα πήρε μικρό προβάδισμα στο σκορ που σταδιακά μεγάλωνε κατακτώντας το πρώτο σετ με 25-17. Η Ομόνοια βελτιώθηκε σε επίθεση και μπλοκ και μπόρεσε από το δεύτερο σετ και μετά να γίνει ανταγωνιστική. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συνεχώς το σκορ ως το 17-17 όταν οι γηπεδούχοι με 4-0 σερί πήραν σαφές προβάδισμα. Η Ομόνοια κατάφερε να μειώσει σε 22-21 όχι όμως να πάρει και το σετ που κατέληξε στους καλαματιανούς με 25-22. Παρόμοια εξέλιξη είχε και το τρίτο σετ. Με συνεχείς εναλλαγές στην πρωτοπορία του σκορ και συνολικά 15 ισοπαλίες σε όλο το σετ οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα στους θεατές του γηπέδου της Παραλίας στην Καλαμάτα. Η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται με 17-18 αλλά με τον Μπελογιαννέα στο σερβίς η Καλαμάτα πήρε και πάλι το προβάδισμα με 21-18. ΗΓ Ομόνοια μείωσε στο 22-21 αλά ο πολύπειρος Κουλιέρης ήταν αυτός που καθόρισε στο τέλος το παιχνίδι δίνοντας το σετ στην ομάδα του με 25-21.

Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για την Ομόνοια, που πρέπει να διορθώσει τόσο το αγωνιστικό της πρόσωπο όσο και την ψυχολογία της στα παιχνίδια ώστε να μπορέσει στο δεύτερο γύρο να ξαναμπεί δυνατά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που θα της δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρατο στο Κιάτο.

Α.Ο. Ακρίτας Καλαμάτας (Κ. Κουτράκης): Κουλιέρης, Πράττης, Καρράς, Ζαχαρόπουλος, Μητρόπουλος Μ., Καρούνος, Μπελογιαννέας, Σαρδέλης, Τρουπάκης, Τσώνης, Θεοδώρου.
Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Δασκαλόπουλος, Παυλόπουλος, Κοσκινάς, Τσακανίκας, Γραββάνης, Θεοφάνης, Μητρόπουλος, Φαφουτάκης, Κατσακούλης, Τσούσης.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.