Με μεγάλη επιτυχία, παρά το βροχερό σκηνικό, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου οι αγώνες δρόμου RUN GREECE – ΠΑΤΡΑ που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση της πόλης και την υποστήριξη της WIND.

Η Πάτρα, η 4η από τις 5 πόλεις που διεξάγεται το πρόγραμμα RUN GREECE, αγκάλιασε θερμά την πρωτοβουλία του Συνδέσμου αλλά και το κάλεσμα της WIND «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα», όπου χιλιάδες δρομείς έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την εμπειρία αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής σε συνδυασμό με την κοινωνική προσφορά.

2500 άνθρωποι κάθε ηλικίας, έμπειροι αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς και μικρά παιδιά έλαβαν μέρος στους Αγώνες Δρόμου 5 και 10 χλμ. & παιδιών που πραγματοποιήθηκαν με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Γεωργίου Α, δημιουργώντας ένα γιορτινό, αν και βροχερό, Κυριακάτικο πρωινό. Μαζί και η ομάδα των QUILOMBO, ντυμένοι στα χρώματα της WIND, έδιναν ρυθμό και ξεσήκωναν συμμετέχοντες και θεατές με τα τύμπανα τους.

Η WIND ως Χορηγός του Run Greece Πάτρα έδωσε κοινωνική διάσταση στη διοργάνωση προσφέροντας για κάθε συμμετοχή 3€ υπέρ της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Οι δρομείς των 5 και 10χλμ. και τα παιδιά, απλά πατώντας τον ειδικό τάπητα της Αψίδας που βρίσκονταν λίγο πριν τον τερματισμό, συνέβαλλαν στην προσπάθεια της εταιρίας για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ για τα παιδιά με νοητικές και σωματικές αναπηρίες.

Με 20 δρομείς συμμετείχε ο σύλλογος μας! 1ος στην κατηγορία του ο Χαρίλαος Βασιλακόπουλος και 2ος στην Κατηγορία του ο Γιώργος Κούρογλου.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Στον τερματισμό του αγώνα των 5χλμ. ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκ μέρους της WIND ευχαριστούμε τους Πατρινούς και τους επισκέπτες από την Πελοπόννησο και τη Στερεά για τη θερμή συμμετοχή στους αγώνες, αλλά και τη στήριξη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Τις επόμενες ημέρες η WIND θα παραδώσει στον Πρόεδρο της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ κο Σπύρο Σερέτη την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε.

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.