Την ήττα γνώρισε, το Σάββατο, το παιδικό του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου στον Αστακό από τον Αίολο Αστακού. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τα παιδιά του Π.Α.Σ. καθώς στο 1ο 10λεπτο προβλημάτισαν την ομάδα του Αστακού με αποτέλεσμα 10λέπτου 18-18.

Στο 2ο 10λεπτο η ομάδα του Αστακού βλέποντας τα προβλήματα που είχε στην άμυνα man to man, και με τον καλύτερο τους παίχτη (Μπεκατόρος) καθηλωμένο στον πάγκο με 3 φάουλ από το 1ο 10λεπτο, κατέφυγαν σε άμυνα ζώνης για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Τα προβλήματα που έχουν τα παιδιά του Π.Α.Σ. στην άμυνα ζώνης εμφανίστηκαν και πάλι με αποτέλεσμα ημιχρόνου 39-30.

Στο 3ο 10λεπτο τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θ. προσπάθησαν να βρουν επιθετικές λύσεις αλλά αμυντικά δεν μπόρεσε να περιορίσει την ομάδα του Αστακού με αποτέλεσμα 10λέπτου 60-47.

Στο 4ο 10λεπτο η διαφορά ανέβηκε και άλλο καθώς τα παιδιά του Π.Α.Σ. δεν κατάφεραν να περιορίσουν επιθετικά την ομάδα του Αστακού με τελικό αποτέλεσμα 79-59.

Η προσπάθεια των παιδιών του Π.Α.Σ. ήταν καλή αλλά οι επιθετικές λύσεις που βρήκε η ομάδα του Αστακού από πολλούς παίχτες και η ευστοχία στα σουτ 3 πόντων (σύνολο 9) στάθηκαν εμπόδιο ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Η συνέχεια της Β’ φάσης είναι την ερχόμενη Κυριακή στην Λευκάδα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με το φαβορί του ομίλου.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΦΑΣΗΣ 13/02/2016

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: 79 – 59

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.): Στυλιαράς Χρ. 6, Καμπάς Η. 11, Παπαγεωργακόπουλος Μ., Κανέλλος Β., Χουλιάρας Αλ., Μπανιάς Δ. 9(3), Παγούρας Ελ. 6, Πολύχρονος Π. 25(2), Τριβήλος Απ., Κοργιαλάς Ν. 2, Λυμπέρης Β., Τσαρούχης Κ.

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.