ΟικοθέατροΜε επιτυχία υλοποιούνται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Πράσινο+Μπλε»σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Στις 09 Φεβρουαρίου 2014 υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του  4ου Δ.Σ. Ναυπάκτου  Γ’τάξη και του  3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου   Γ’τάξη  με τα έργα « Παραλία για λύκους» της Ράνιας Μπουμπουρή και « Το δάσος της Ξύλινης ξύστρας » του Κώστα Μάγου,  αντίστοιχα.

Οι μικροί μαθητές  έστειλαν μηνύματα για την σημασία της προστασίας των παραλιών και του δάσους, απο την αδιαφορία των ανθρώπων. Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας και όχι μόνο, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική συμβολή των εκπαιδευτικών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου, Νίκου Τσιλιγιάννη και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου Μαρίας Παυλοχρήστου, καθώς και της θεατρολόγου-ηθοποιού Ειρήνης Ευαγγελάτου.

Την Κυριακή  16 Φεβρουαρίου  2014 στις 18.00 στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου,μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, από όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων και όλες τις τάξεις του Δήμου Ναυπακτίας και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν και τις 2 επόμενες παραστάσεις των μικρών μαθητών του  3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου   Α’1 και Α’2 τάξεις στο θεατρικό έργο « Το σπίτι μου… το δάσος μου» της Γ. Αγγελοπούλου.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ


βίντεο: Δημήτρης Ιωάννου

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.