Αναδρομή στο παλιό ποιοτικό λαϊκό και σύγχρονο έντεχνο ελληνικό τραγούδι διοργανώνει η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Προβάλλω τη Ναυπακτία» με την ερμηνεύτρια Ειρήνη Τουμπάκη, στις 23 Μαρτίου και ώρα 20:30 στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο “ΦΛΟΓΑ” και το υπόλοιπο για το “LEPANTO FOLK FESTIVAL”, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας από 26 έως 29 Ιουνίου.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ”, στο πλαίσιο των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων και των πρωτοβουλιών της για την τουριστική προβολή της περιοχής μας, στις 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:30μ.μ., στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα, διοργανώνει μία ονειρική, μοναδική αναδρομή στο παλιό ποιοτικό λαϊκό και σύγχρονο έντεχνο ελληνικό τραγούδι, από το αλησμόνητο Σμυρναίικο, το αξεπέραστο ρεμπέτικο έως και τις σημαντικότερες λαϊκές δημιουργίες του καιρού μας, με την μοναδική ερμηνεύτρια Ειρήνη Τουμπάκη, πλαισιωμένη από το μουσικό της συγκρότημα καθώς και χορευτές της σχολής ΝΑ.Χ.Ο.Φ.Ε.Π. “ΝΑΥΣ”.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο “ΦΛΟΓΑ” και το υπόλοιπο για τη διοργάνωση του “LEPANTO FOLK FESTIVAL”, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας από 26 έως 29 Ιουνίου 2015.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook πατώντας εδώ.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.