Θέατρο, μουσική, αθλητικά γεγονότα, δράσεις καθαρισμού του Λιμανιού και ενδιαφέρουσες επιστημονικές ημερίδες περιλαμβάνει η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 15 και 16 Νοεμβρίου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης της Ναυπάκτου. Αναλυτικότερα:

 

Σάββατο, 15 Νοεμβρίου

11:30: Ημερίδα για την αρχαία Ναύπακτο στο ίδρυμα Μπότσαρη. Ομιλητές καταξιωμένοι καθηγητές Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Οι εργασίες της ημερίδας ολοκληρώνονται το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

17:30: Η ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας Ναυπάκτου αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Αντιρρίου τον Άρατο Κιάτου κάνοντας πρεμιέρα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β” Εθνικής.

19:00: Η νεοσύστατη μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», που εδρεύει στο Μεσολόγγι, διοργανώνει στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου τη δεύτερη επιστημονική ημερίδα της με θέμα «Πρόληψη και Καταπολέμηση της Ενδοοικογενειακής Βίας».

22:00: Οι «Microtonal» και συγκεκριμένα οι Γιάννης Αθανασίου (κιθάρα-φωνή), Χρήστος Καλιοντζίδης (φωνή-βιολι), Χριστόφορος Γεωργακόπουλος (μπάσο) και Δημήτρης Κουρελής (κρουστά), θα βρίσκονται στο Adagio II.

 

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου

11:00: Στον καθαρισμό του Λιμανιού της Ναυπάκτου θα προχωρήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με εθελοντική συμμετοχή γνωστού καταδυτικού κέντρου της πόλης.

15:00: Στο γήπεδο του Αντιρρίου ο Ναυπακτιακός Αστέρας υποδέχεται τον Άρη Αιτωλικού για την 8η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α” ΕΠΣ Ν.Αιτωλοακαρνανίας, λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

16:00 και 19:00: «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου, η πασίγνωση και αγαπημένη διαχρονική σάτιρα που μιλά για τη μεγαλομανία και το νεοπλουτισμό, ανεβαίνει με δύο παραστάσεις (στις 16:00 και στις 19:00) στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα από το Θεατρικό Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Ναυπάκτου.

Share on Facebook17Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.