Επιστρέφουν μετά από 11 χρόνια απουσίας από τα μουσικά πράγματα οι αγαπημένοι σε όλους «Εκείνος+Εκείνος». Οι Νίκος Καλλίνης και Κώστας Λογοθετίδης χάρισαν στο ελληνικό τραγούδι σημαντικές επιτυχίες που ακούμε μέχρι σήμερα, όπως «Τα χειμωνιάτικα τα μπαρ», «Τα λόγια κομμάτια», «Μετανοιώνω» και «Δε θυμάσαι».

Με αφορμή την εμφάνισή τους στη Ναύπακτο και συγκεκριμένα στο a:m thebar, την προσεχή Παρασκευή 10 Μαρτίου, μιλούν στο LepantoMag.gr και την Έμυ Παπαδούλα για την απόφασή τους να επιστρέψουν, αλλά και για τις σημαντικές συνεργασίες στο νέο τους album «Μέτρα με Τέχνη τον Καιρό».

–  Τί σας ώθησε στην απόφαση να επιστρέψετε στα μουσικά πράγματα μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας;

Οι λόγοι της απουσίας  ήταν η αλλαγή προτεραιοτήτων στις ζωές μας. Αυτή η σιωπή κράτησε 11 χρόνια. Όμως ο κύκλος αυτός έκλεισε και άνοιξε ένας νέος. Επιστρέψαμε  γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε να πούμε και να μοιραστούμε  πράγματα για τις εποχές που ζούμε. Και κυρίως το ότι  μόνο ΜΑΖΙ μπορούμε να έχουμε ελπίδες και πιθανότητες  για  να αντισταθούμε στη ζοφερή πραγματικότητα. Ένας βασικός λόγος επίσης, είναι η ανάγκη μας να πάρουμε ξανά τη ζωή στα χέρια μας και να την πιούμε μέχρι την τελευταία σταγόνα, να θυμηθούμε τί ζητάει η καρδιά μας  και να συλλαβίσουμε ξανά τα όνειρα μας.

–  Και αν σας ρωτούσα τί είναι αυτό που σας δένει περισσότερο πέρα από τη μουσική;

Είναι η  αφοσίωση στην κοινή μας προσπάθεια, πράγμα σπάνιο στην  εποχή μας και μια  συνεργασία που κτίστηκε νότα-νότα με τα χρόνια  μέσα από το χιούμορ και τον ανελέητο αυτοσαρκασμό! Αγαπημένη μας λέξη είναι το «συνοδοιπόροι» και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον…Θα  ήταν βαρετό αν  ήμασταν ίδιοι και μάλλον θα κάναμε και βαρετά τραγούδια. Η διαφορετικότητα μας  κάνει τη σχέση ενδιαφέρουσα.                                                      

–  Αυτή την  περίοδο ταξιδεύετε σε όλη την Ελλάδα με μία «παράσταση σα γιορτή» όπως λέτε και εσείς… είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, αυτή η «γιορτή της επιστροφής» σας;

Γιορτάζουμε πως είμαστε ακόμα ζωντανοί και μπορούμε να απολαμβάνουμε το θαύμα της ζωής και την κάθε μέρα μας .Και με τόσους παλιούς αλλά και νέους φίλους κοντά μας, η χαρά είναι μεγάλη.

–  Προσεχώς νέο album με ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες. Μιλήστε μας λίγο για αυτό.

Μετά από 12 χρόνια δισκογραφικής απουσίας έχουμε  νέο άλμπουμ  με τίτλο  «ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ». Συμμετέχουν  ο Π.Θαλασσινός , ο Β.Καζούλλης, ο Π.Κατσιμίχας, ο  Λ.Μαχαιρίτσας , ο Β.Παπακωνσταντίνου, ο Φ.Πλιάτσικας  και ο Β.D Foxmoor (Active Member) με τους οποίους μοιραζόμαστε τα 7 από τα 12 συνολικά καινούργια τραγούδια. Tα Μηνύματά του:   Κοίτα  τα σημεία των καιρών, βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα  και ανεπηρέαστος από την προπαγάνδα, αποφάσισε ποιος είσαι, που πηγαίνεις και τί γυρεύεις! Επίσης …Ονειρέψου,  μη φοβάσαι!!!

–  Στις 10 Μαρτίου θα βρίσκεστε στη Ναύπακτο για live εμφάνιση. Τί να περιμένει το κοινό που θα έρθει να σας ακούσει από κοντά;

Τραγούδια από το κοντινό  και το μακρινό μας παρελθόν,  τραγούδια αγαπημένων μας  ελλήνων και ξένων δημιουργών και φυσικά τραγούδια απo το νέο μας δίσκο αλλά και σχόλια, rap, και ευκαιρίες για  συμμετοχή και τραγούδι σε ένα πρόγραμμα που αρέσει πρώτα απ’όλα  σε μας! Καλή αντάμωση!

Share on Facebook156Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.