Στο πλαίσιο των δράσεων για το πολιτιστικό καλοκαίρι 2015, του Δήμου Ναυπακτίας και του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ, το Σάββατο 1η Αυγούστου, στην Πλαζ Ναυπάκτου θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις:

12:00-17:00 μ.μ. Δωρεάν μαθήματα κανόε-καγιάκ θαλάσσης
Επαφή μικρών και μεγάλων με το άθλημα του κανόε – καγιάκ

17:00 – 21:00 μ.μ. Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης
Με δράσεις περιβαλλοντικής ενημέρωσης παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

21:00 – 2:00 Lepanto Beat Festival 3
Συναυλία με τρία συγκροτήματα από την ελληνική σκηνή. Οι Bali’ Haians, οι Basements και οι Alien Mustangs θα μας παρασύρουν από τους old school ρυθμούς του surf και του garage των αμερικάνικων 60’ς, στην νέο ψυχεδέλεια.
Είσοδος ελεύθερη.

Οι Bali’Haians, από το μυθικό νησί Bali’Hai του Νότιου Ειρηνικού, έχοντας στις αποσκευές τους παλιό και νέο υλικό συνεχίζουν την αναζήτηση για το τέλειο κύμα και παράλληλα μας μεταφέρουν με την τρέλα τους για το Surf και τις Surf μελωδίες, σε εξωτικά νησιά, παραλίες, κύματα… Στακάτο rhythm section, κιθάρες γεμάτες reverb όλα με σεβασμό στην old school φιλοσοφία της μουσικής!

LP 12 INCH LAYOUTΟι Basements από την Θεσσαλονίκη είναι ένα από τα καλύτερα garage group της χώρας μας. Επηρεασμένοι από τα συγκροτήματα της Αμερικής στα 60’ς, έχουν δημιουργήσει ένα συμπαγή ήχο που σε ξεσηκώνει, με δυναμικό rhythm section, κιθάρες φουλ στο fuzz, και την farfisa στα κόκκινα. Έχουν παίξει μαζί με κορυφαία συγκροτήματα του εξωτερικού όπως οι Sonics και οι Fuzztones και αυτό που χαρακτηρίζει τις ζωντανές εμφανίσεις τους είναι η ενέργεια που βγάζουν στα live τους, κατατάσσοντας τους σε μια από τις πλέον δυναμικές μπάντες της Ελληνικής σκηνής. Το 2010 κυκλοφορούν το πρώτο τους 7’’ep “Heart of stone”, το 2012 το άλμπουμ τους με τίτλο ‘Im dead’ και το 2014 ένα split 7” με τους Sound Explosion. Και οι τρεις κυκλοφορίες τους έγιναν στην Lost in Tyme Records.

alien mustangsΟι Alien Mustangs ξεκίνησαν το 2010 κάπου στην Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους αποτελεί ένα μείγμα από garage και ψυχεδελικούς ήχους που υπνωτίζουν, επαναλαμβανόμενες νόρμες κατευθείαν από τα 60’ς, συνδυασμένα με μια παραμορφωμένη ποπ αισθητική. Έχουν ανοίξει τις συναυλίες πολύ γνωστών συγκροτημάτων του χώρου από το εξωτερικό, όπως οι White Fence, οι Night Beats, ο Thurston Moore των Sonic Youth, οι Asteroid #4. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις είναι ένα ηχητικό ψυχεδελικό ταξίδι στον χρόνο. Μέσω της ανεξάρτητης Hands In Sand το 2013 κυκλοφορούν το πρώτο τους 7” και το Μάιο του 2014 το 10” EP ‘River’.

Διοργάνωση: Δήμος Ναυπακτίας, Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου και Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ

Supporting by: Lost In Tyme

lepanto beat festival 3 τελικό

 

Share on Facebook41Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.