Έως και τις 10 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό η Έκθεση Φωτογραφίας των Ευάγγελου και Πέτρου Παναγιωτίδη στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «Τσώνη» στη Ναύπακτο, με τίτλο «Η πόλη μου, χθες και σήμερα».

Ο Πέτρος Παναγιωτίδης, διαθέτει ένα από τα σημαντικότερα φωτογραφικά αρχεία της πόλης μας, καθώς ο πατέρας του, Ευάγγελος Παναγιωτίδης, διατηρούσε για πολλά χρόνια ένα από τα παλαιότερα φωτογραφεία της Ναυπάκτου

Ιστορικά σημεία μοναδικής ομορφιάς, τοπία μιας άλλης εποχής, αλλά και στιγμές της καθημερινότητας των κατοίκων περασμένων δεκαετιών, έχουν αποτυπωθεί από το φακό του κ.Παναγιωτίδη με αποτέλεσμα να διατηρηθούν στη μνήμη και στο χρόνο. Με τη σειρά του ο Πέτρος συνεχίζει να καταγράφει με το δικό του φακό αντίστοιχα ιστορικά σημεία και τοπία, αλλά και στιγμές της σύγχρονης ζωής των κατοίκων φέρνοντας σε αντιδιαστολή το χθες με το σήμερα της Ναυπάκτου.

Σε μία κοινή έκθεση πατέρας και γιος δίνουν στο κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει στο παρελθόν και το σήμερα της Ναυπάκτου… Μία φωτογραφική έκθεση νοσταλγική και συνάμα σύγχρονη, όπου συνδυάζονται το συναίσθημα, η έκφραση και η εικόνα.

Η Έκθεση είναι ανοικτή καθημερινά από τις 19:00 έως τις 22:30, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας και διοργανωτής είναι η Εταιρεία «Πλαστικά Κοτρώνης».

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.