Δύο χρόνια παρουσίας στη διαδικτυακή ενημέρωση συμπληρώνει σήμερα το LepantoMag.gr!

Δύο χρόνια ενημέρωσης και καταγραφής των τοπικών και ευρύτερων πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων χωρίς χρωματισμό και τυμπανοκρουσίες, αλλά με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα. Δύο χρόνια ενημέρωσης με συνεντεύξεις προσωπικοτήτων της καθημερινότητας, με ανθρώπους του πνεύματος, των γραμμάτων και των τεχνών, με πρωταγωνιστές των εξελίξεων, με νέους που δρουν και έχουν κάτι ενδιαφέρον να διηγηθούν.

Στα δύο αυτά χρόνια της παρουσίας μας, στηρίζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή και τις σημαντικότερες προσπάθειες κοινωνικών ομάδων, αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων ως χορηγοί επικοινωνίας, αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον μας, δίνοντας τον πρώτο λόγο στον πολιτισμό, επενδύοντας στο φρέσκο και το δημιουργικό.

Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της ενημέρωσης και διαρκώς να ανανεωνόμαστε…

Εδώ και 10 εβδομάδες, το LepantoMag.gr έχει ξεκινήσει μία ιδιαιτέρως φιλόδοξη προσπάθεια που καταβάλλεται για πρώτη φορά από τοπικό μέσο ενημέρωσης, το LM week! Το σύντομο και συνοπτικό διαδικτυακό δελτίο ανασκόπησης της εβδομάδας που από την πρώτη στιγμή έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους αναγνώστες μας.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στο όραμα και την προσπάθειά μας και σε εκείνους που στην πορεία αναγνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά του εγχειρήματός μας μας στήριξαν είτε με άρθρα είτε τροφοδοτώντας μας με υλικό και νέες ιδέες!

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στους ανθρώπους της τοπικής αγοράς που έχουν επιλέξει να διαφημίζονται μέσα από τη σελίδα μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίζουμε.

 

Με εκτίμηση,
LepantoMag.gr

Share on Facebook69Tweet about this on Twitter4Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.