Το όνομα του με το οποίο θα κατέβουν στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ  και η ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επιβεβαιώνοντας την εκλογική συμπόρευση των δύο κομμάτων.

«Έχουμε προχωρήσει σε συμφωνία για μια δημοκρατική -προοδευτική συμπαράταξη με στόχο να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων της χώρας» είπε μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA«.

Ο σχηματισμός, όπως είπε, θα λέγεται «Δημοκρατική Συμπαράταξη» και στον υπότιτλο θα υπάρχουν και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

Δεν πρόκειται για μια συγκόλληση κομμάτων, αλλά για μια συνεργασία που έχει στόχο την επόμενη μέρα να γίνει μια ευρύτερη μετεξέλιξη αυτού του χώρου, τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Καλούμε να έρθουν και άλλες κινήσεις και άλλες δυνάμεις με στόχο να υπάρχει μια ευρεία συμπαράταξη για να μπορέσει να βοηθήσει τη χώρα την επόμενη μέρα» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» θα είναι η τρίτη δύναμη στις εκλογές αυτές.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι πράγματι στη συνεδρίαση της ΚΕ ο Φώτης Κουβέλης εξέφρασε διαφορετική άποψη ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει να κρατήσει στάση αναμονής και να μην κατέβει στις εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου, σήμερα στις 12:30 μ.μ.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» και σε αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

 
 

πηγή: enikos.gr
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.