Με βολές κατά του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία Μάριου Σαλμά, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας σχολιάζει την εκδήλωση που διοργανώνεται στην αίθουσα Πάρκου στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύεται ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Γιώργος Κυριακόπουλος.

Αναλυτικότερα:

Η πρόκληση και ο εμπαιγμός των νοσταλγών…

Οι εκφραστές των μνημονιακών πολιτικών που άφησαν πίσω τους μια καταστραμμένη Ελλάδα, επιστρέφουν στην επικαιρότητα της Αιτωλοακαρνανίας με ρελάνς, που ούτε ο πιο ευφάνταστος προβοκάτορας θα είχε επινοήσει…

Ο υπουργός και βουλευτής του Νομού μας, ο κ. Σαλμάς, που (μαζί με τον απίθανο διάδοχό του Άδωνι) κατεδάφισε και τις τελευταίες δομές του δημόσιου συστήματος υγείας στη χώρα, θυμήθηκε αίφνης τα προβλήματα και κόπτεται και έρχεται και μιλά για την υγεία του λαού της Αιτωλοακαρνανίας, σε εκδήλωση που διοργανώνεται στην αίθουσα του Πάρκου, στο Αγρίνιο, στις 26/4/2015.

Η πρόκληση και ο εμπαιγμός όμως δε σταματούν εκεί, καθώς στην εκδήλωση αυτή βραβεύεται και ο αν. διοικητής στη Ν.Μ. Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλος, βαφτίζοντας την καταστρεπτική του θητεία σε θεάρεστο έργο.

Ο λαός του Νομού μας γνωρίζει καλά, πως όλα αυτά τα χρόνια των πολιτικών άγριας λιτότητας, που εκφράζουν οι παραπάνω πολιτικοί παράγοντες, οι δομές υγείας υποβαθμίστηκαν, υποχρηματοδοτήθηκαν, υποστελεχώθηκαν και έφτασαν στα όρια της πλήρους λειτουργικής τους κατάρρευσης. Οι εκλογές της 25 Ιανουαρίου είναι νωπές. Οι πολίτες της χώρες έδωσαν την απάντησή τους στη Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ, στις πολιτικές δυνάμεις της καταστροφής.

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας καταγγέλλει, στους πολίτες του Νομού μας, τη σημερινή αθλιότητα του κ. Σαλμά και του αν. διοικητή κ. Κυριακόπουλου, ως προσπάθεια στραγγαλισμού της αλήθειας. Η πραγματικότητα βοά…

Ο Ελληνικός λαός απαιτεί από τη νέα κυβέρνηση την πλήρη και άμεση αποκατάσταση των δομών υγείας στη χώρα, ώστε όλες οι σχετικές υπηρεσίες πρόληψης και αποκατάστασης να παρέχονται απρόσκοπτα σε όλους ανεξαίρετα τους πολίτες.

Το Γραφείο τύπου

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.